Alex de Souza, Arda Güler hakkında konuştu. Brezilyalı isimden destek geldi

Süper Lig ekiplerinden Antalyaspor'un Brezilyalı teknik direktörü Alex de Souza, dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Milli takım ve Real Madrid'in yıldızı Arda Güler ile iletişim halinde olduğunu söyleyen Alex, genç oyuncunun yükselerek ilerlemeye devam edeceğini belirtti.

Google Haberlere Abone ol
Alex de Souza, Arda Güler hakkında konuştu. Brezilyalı isimden destek geldi
DHA

Süper Lig'de yeni sezon hazırlıklarının ilk etabını Burdur'da tamamlayan Antalyaspor, ikinci etap kamp çalışmaları için Erzurum'a geçti.

Sergen Yalçın'dan boşalan teknik direktörlük koltuğuna Fenerbahçe'nin efsane isimlerinden ve Yoğurtçu Parkı'na heykeli dikilen Brezilyalı Alex de Souza'yı getiren kırmızı-beyazlılar, yeni sezon hazırlıklarını sürdürüyor. Burdur'da oynadığı 2 hazırlık maçını da kaybeden kırmızı-beyazlı ekibin yönetimi, teknik direktör Alex'in isteği doğrultusunda transfer çalışmalarına devam ediyor. Antalyaspor, şu ana kadar Soner Dikmen, Kenan Piric, Moussa Djenepo ve Thalisson'u kadrosuna kattı.

Antalyaspor'da teknik direktör koltuğuna oturan Brezilyalı 46 yaşındaki Alex de Souza ilk röportajını Burdur kampının son gününde verdi. Yarışmacı ve mücadeleci bir takım kurma hedefleri olduğuna dikkati çeken Alex, Arda Güler hakkındaki soruya samimi bir cevap verdi.

"HEDEF OLARAK EN İYİSİNİ İSTİYORUZ"

Antalyaspor ile yarışan ve yarışmacı bir takım olmak istediklerini ifade eden Alex de Souza, imza töreninde söylediği başka şehirlerden de Antalyaspor'u izlemek için taraftarların geleceği sözlerini yineledi. Alex, "Hedefimiz yarışan, yarışmacı bir takım yaratmak. Tabii ki bu hedefle birlikte bunu yaptığımızda dikkatleri üzerimize çekebiliyoruz. Bunu yaptığınızda dediğim gibi diğer şehirlerden insanlar gelebilir. Herkes bizi izleyebilir. Biz yapabildiğimiz kadar yarışmacı bir takım yapmayı ve hedefleri olan bir takım yaratmayı hedefliyoruz. Bunu yaptığımızda eminim ki Antalyaspor taraftarı, şehir bizi daha çok sevecek ve daha çok sahip çıkacaktır. Bizi kucaklayacaktır. Tabii ki biz hedefimiz olarak her zaman en iyiyi istiyoruz ve her takım aslında en üstte olmak ister" dedi.

''ARDA GÜLER YÜKSELEREK İLERLEYECEK''

Milli takım ve Real Madrid'in genç yıldızı Arda Güler'in yükselerek ilerleyeceğini söyleyen Alex, Arda Güler ile sürekli iletişim halinde olduğunu söyledi. Alex, "Arda Güler çok genç bir yetenek, çok genç bir oyuncu. Önünde çok uzun bir yolu var. Şu anda her geçen gün yükselerek ilerliyor. Eminim Real Madrid'de de başarılarının üzerinde ilerleyecektir. Türk milli takımı için de çok önemli bir oyuncu. Bütün Türk halkı da bunu biliyor. Öneminin farkında. Uzun yıllar Türk milli takımına da faydalı olacaktır. Onunla sürekli iletişim halindeyim aslında. İhtiyacı olduğunda gerektiğinde sürekli görüşüyoruz. Ona en iyi dileklerimi ve tavsiyelerimi iletiyorum" şeklinde konuştu.

Kaynak: DHA
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin