Abdullah Ayaz TFF Genel Sekreteri oldu

Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu tarafından alınan kararla, TFF Genel Sekreteri görevine Abdullah Ayaz getirildi.

Google Haberlere Abone ol
Abdullah Ayaz TFF Genel Sekreteri oldu

Abdullah Ayaz Kimdir?

1 Şubat 1981'de Trabzon'da doğan Abdullah Ayaz, ilköğrenimini Üsküdar Selimiye İlköğretim Okulu'nda, ortaöğrenimini Burhan Felek Lisesi'nde tamamladı. 2007 yılında Yeditepe Üniversitesi Mimarlık Bölümü'nden mezun olan Ayaz, yüksek lisans eğitimine aynı üniversitede devam etmektedir. İyi derecede İngilizce bilmektedir ve evlidir.

Sosyal sorumluluk bağlamında çeşitli mesleki, eğitim, spor, sağlık, kültür ve sosyal yardım alanındaki sivil toplum kuruluşlarında kurucu ve yönetici olarak görev aldı. Bunlardan bazıları:

Mimarlar Odası
Trabzon Dernekler Federasyonu Yönetim Kurulu Üyeliği
Trabzonspor Sportif A.Ş. Yönetim Kurulu Üyeliği
Trabzonspor Basketbol Yönetim Kurulu Üyeliği ve Başkan Yardımcılığı
İ.B.B. Gençlik Meclisi Kurucu Üyeliği ve Şehir Kentlilik Bilinci Komisyonu Başkanlığı
2002 yılından itibaren siyasi çalışmalarda bulunan Ayaz, AK Parti Yeditepe Üniversitesi Başkanlığı ve AK Parti İstanbul İl Gençlik Kolları Yönetim Kurulu Üyeliği gibi görevlerde bulundu. 2009 yerel seçimlerinden sonra Üsküdar Belediyesi ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyeliği, Üsküdar Belediyesi İmar Komisyonu Başkanlığı ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi Encümeni olarak görev aldı.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin