A Milli Takım'ın yıldızı Galatasaray'a üç yıllık imza attı. Okan Buruk'un ricasını kıramadı

Kariyerine Fransız ekibi Lille'de devam etmek istemeyen Yusuf Yazıcı, Galatasaray'dan gelen teklifi kabul etti. Okan Buruk'un ısrarla kadroda görmek istediği Yusuf Yazıcı, Galatasaray ile üç yıllık sözleşmeye imza attı. Yusuf Yazıcı için bonservis bedeli ödemeyecek olan Galatasaray'ın transferi yakın zamanda açıklaması bekleniyor.

Google Haberlere Abone ol
A Milli Takım'ın yıldızı Galatasaray'a üç yıllık imza attı. Okan Buruk'un ricasını kıramadı
Anadolu Ajansı

Yerli rotasyonunu genişletmek isteyen Galatasaray, Okan Buruk'un ısrarla istediği Yusuf Yazıcı transferinde mutlu sona ulaşıldı.

Lille ile sözleşmesini uzatmayan ve şu anda serbest oyuncu konumunda bulunan Yusuf Yazıcı, Avrupa'dan da teklifler olmasına rağmen Galatasaray'ı tercih etti. Okan Buruk ile çalışmayı sabırsızlıkla bekleyen Yusuf Yazıcı'nın, Galatasaray'a üç yıllık imza atması bekleniyor.

Yusuf Yazıcı'nın önümüzdeki günlerde İstanbul'a gelip, Galatasaray'a üç yıllık resmi imzayı atması bekleniyor. Lille ile çok başarılı bir performans sergileyen A Milli Takım'ın başarılı ismi Yusuf Yazıcı, Fransız devinde 135 maçta forma aldı. Yusuf Yazıcı bu maçlarda 29 gol ve 15 asistlik performans sergiledi.

Yusuf Yazıcı ayrıca 2020-2021 sezonunda UEFA Avrupa Ligi'nde 7 golle gol krallığına ortak oldu.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin