A Milli Takım'da yine sakatlık kabusu. EURO 2024 öncesi kadrodan çıkarılabilir

EURO 2024 için geri sayıma geçilirken A Milli Takım'da, İrfan Can Kahveci'den gelen haber moralleri bozdu. Fenerbahçe ile kariyer sezonlarından birini geçiren İrfan Can Kahveci'nin sakatlığı nedeniyle EURO 2024 kadrosundan çıkarılabileceği öğrenildi.

Google Haberlere Abone ol
A Milli Takım'da yine sakatlık kabusu. EURO 2024 öncesi kadrodan çıkarılabilir
Arşiv

EURO 2024'te F Grubu'nda; Portekiz, Çekya ve Gürcistan ile mücadele edecek olan A Milli Takım'da İrfan Can Kahveci'den gelen haber moralleri bozdu.

Fenerbahçe ile çok başarılı bir sezonu geride bırakan İrfan Can Kahveci sezon sonunda yaşadığı sakatlığı atlattıktan sonra son oynanan Polonya maçında milli formayla sahaya çıktı. Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre, yeniden sakatlanan İrfan Can Kahveci'nin milli takım kadrosundan çıkarabileceği öğrenildi.

MONTELLA SAKATLIK SORUNUNA DİKKAT ÇEKMİŞTİ

A Milli Takım Teknik Direktörü Vincenzo Montella da üst üste yaşanan sakatlıklarla ilgili açıklamada bugün açıklamada bulunmuştu. ''Montella, Bütün bu maçları seçerken ileride karşılaşabileceğimiz seviyedeki rakipler olmasını istedik. Kadroda çok fazla genç futbolcunun bulunduğu ve deneyimin az olduğu noktalar var. O maçlarla bu deneyim açığını kapamak istedik. Şu ana kadar her şeyin doğru gittiğini düşünüyorum. Tek canımız sıkan önüne geçemediğimiz sakatlıklar'' ifadelerini kullanmıştı.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin