3 İstanbul takımı küme düştü, olay iddia: Mehmet Büyükekşi gitsin diyen kulüpler küme mi düşürüldü?

Süper Lig 2023-2024 sezonu dün akşam oynanan maçlarla tamamlandı. Galatasaray deplasmanda Konyaspor'u yenerek şampiyon olurken, Fenerbahçe kendi evinde İstanbulspor'u 6 golle devirdi ve ligi 2. tamamladı. Ankaragücü'nün küme düşmesi ile birlikte 4 takım Süper Lig'e veda etti. Küme düşen 4 takımdan 3'ü İstanbul ekipleri olurken, eski hakem Ahmet Çakar'dan bomba iddia ortaya atıldı.

Google Haberlere Abone ol
3 İstanbul takımı küme düştü, olay iddia: Mehmet Büyükekşi gitsin diyen kulüpler küme mi düşürüldü?

Süper Lig 2023-2024 sezonu dün akşam oynanan maçlarla tamamlandı. Galatasaray deplasmanda Konyaspor'u yenerek şampiyon olurken, Fenerbahçe kendi evinde İstanbulspor'u 6 golle devirdi ve ligi 2. tamamladı.

Galatasaray ligi 102 puanla tamamlayarak rekor kırarken, ligi 99 puanla tamamlayan Fenerbahçe de kendi rekorunu kırdı. 

Süper Lig'de küme düşen ekiplerin sonuncusu da Ankaragücü oldu. Başkentin tek temsilcisi Ankaragücü'nün küme düşmesi ile birlikte 4 takım Süper Lig'e veda etti. Küme düşen 4 takımdan 3'ü İstanbul ekipleri olurken, eski hakem Ahmet Çakar'dan bomba iddia ortaya atıldı.

BÜYÜKEKŞİ KARŞITI İMZA ATTILAR

17. sırada bulunan Ankaragücü ile 18. sırada bulunan Fatih Karagümrük 40 puanla, Pendikspor 37, İstanbulspor da 16 puanla lige veda etti.

Eski hakem ve televizyon yorumcusu Ahmet Çakar, küme düşen takımlar hakkında ortaya bomba gibi bir iddia attı. Ahmet Çakar, "Ne hikmetse Mehmet Büyükekşi’nin gitmesi için imza verenler ligden düştü." dedi. Çakar'ın bu iddiası sosyal medyada gündem oldu.

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin