Libidosu düşük olan erkekler risk altında: O hastalığa yakalanmaları an meselesi

Libidosu düşük olan erkekleri yakından ilgilendiren o detay ortaya çıktı. Libido eksikliği meğer o hastalıklara davetiye çıkarıyormuş. İşte libido eksikliği olanlarda sık sık rastlanılan o sağlık problemleri...

Google Haberlere Abone ol
Libidosu düşük olan erkekler risk altında: O hastalığa yakalanmaları an meselesi

Yapılan araştırmalar sonucunda libido eksikliği olan erkeklerin o hastalığa yakalanma risklerinin çok daha yüksek olduğu ortaya çıktı. 

Libido eksikliği kişinin seks hayatının başta olmak üzere pek çok konuda olumsuz ilerlemesine neden olan durumlardan bir tanesi olurken, libido eksikliği çiftlerin çeşitli sorunlar yaşamalarına da neden olabilmektedir.

İşte libido eksikliği yaşayan erkeklerde sıklıkla yaşanılan o sağlık problemleri...

LİBİDOSU DÜŞÜK OLANLAR DİKKAT!

Libidosu düşük olanların dikkat etmesi gereken bir diğer konu daha ortaya çıktı. Libido eksikliği yalnızca seks hayatınızın olumsuz yönde ilerlemesine neden olmuyor. 

Yapılan araştırmalar sonucunda libidosu düşük 40 yaş üstü erkeklerin kanser ve kalp problemlerine yakalanma risklerinin çok daha yüksek olduğu ortaya çıktı.

Libidonun sağlıklı ve yüksek seviyede olabilmesi için dengeli ve düzenli bir yaşam içerisinde olmak, doğal yağ içeren besinleri düzenli olarak tüketmek son derece önemlidir. 

Kötü alışkanlıklardan uzak durmak, kaliteli ve düzenli uyku periyodu içerisinde bulunmak yine yüksek libidonun en önemli unsurlarından bir tanesidir.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin