Bu pozisyonda her iki tarafta rahatlıyor: Seksi iliklerine kadar hissetmek isteyen denesin

Bu pozisyon her iki tarafın da mutluluğunu mutluluk katacak. Cinsel ilişkinin zevkini iliklerinize kadar hissedeceksiniz. İşte en etkili o pozisyon...

Google Haberlere Abone ol
Bu pozisyonda her iki tarafta rahatlıyor: Seksi iliklerine kadar hissetmek isteyen denesin

Cinsel ilişki partnerlerin birbirlerini çok daha yakından tanımalarını sağlayan unsurlardan bir tanesi olurken cinsel ilişki süreci aynı zamanda partnerlerin birbirlerine çok daha fazla yaklaşmasını sağlamaktadır.

Cinsel ilişkinin sağlıklı ve keyifli bir şekilde ilerleyebilmesi için partnerlerin birbirleriyle hemen her şeyi açık bir şekilde konuşabilmesi son derece önemli bir husus olurken, her iki tarafında birbirinden çok daha fazla keyif almasına yardımcı olacaktır.

Farklı pozisyonlar denemek, ilgi odaklarını genişletmek bu noktada partnerlerin birbirlerinden çok daha fazla keyif almalarını sağlayacaktır.

İşte asla karşı koymak istemeyeceğiniz, birlikte çok daha fazla keyif alacağınız o pozisyon...

BU POZİSYON AŞKI RESMEN KÖRÜKLÜYOR

Face-Off pozisyonunda partnerler birbirlerinin yüzüne dönük konumdadır. Kadın partnerinin kucağına otururken, cinsel ilişkiye giriş başlayabilir.

Hem kadının hem de erkeğin çok daha rahat hissedebileceği bu pozisyonda gözler temastan kaçınmaksızın keyifli öpücükler beraberinde gelir.

Öpüşmek, dokunmak, sarılmak yine pozisyonun olmazsa olmalarındandır. Cinsel ilişkide ilk tecrübesi olanlar bu pozisyonu deneyebilir.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin