Ekol TV'de üst düzey atama. Gazeteci Emre Ergül Ekol Medya İnternet Genel Yayın Yönetmeni oldu

Deneyimli gazeteci Emre Ergül, Ekol Medya İnternet Genel Yayın Yönetmeni olarak atandı. Emre Ergül son olarak Dünya Gazetesi'nde Dış Haberler Müdürü olarak görev yapıyordu.

Google Haberlere Abone ol
Ekol TV'de üst düzey atama. Gazeteci Emre Ergül Ekol Medya İnternet Genel Yayın Yönetmeni oldu

Ekol TV bünyesinde önemli bir transfer gerçekleşti. Ocak 2023’ten beri Dünya Gazetesi’nde Dış Haberler Müdürü olarak görev yapan deneyimli gazeteci Emre Ergül, Ekol Medya İnternet Genel Yayın Yönetmeni olarak atandı. Bu atamayla birlikte, Ergül Ekol TV'nin dijital yayınlarını yönetecek.

Ekol Medya Yönetim Kurulu Başkanı Emrah Doğru, atamayla ilgili yaptığı açıklamada, "Ekol Medya İnternet Genel Yayın Yönetmeni olarak, medya sektöründe uzun süredir başarılı çalışmalar yürüten Emre Ergül atanmıştır. Kendisine yeni görevinde başarılar dilerim" ifadelerini kullandı.

EMRE ERGÜL KİMDİR?

11 Şubat 1975 doğumlu olan Emre Ergül, üniversite eğitiminin ardından gazetecilik kariyerine Sabah Gazetesi'nde Dış Haberler Servisi’nde başladı. Ergül, burada Dış Haberler Muhabirliği, Dış Haberler Müdür Yardımcılığı ve Dış Haberler Müdürlüğü gibi önemli görevlerde bulundu. 2004 yılında Sabah Gazetesi'nde Yazı İşleri Müdürlüğü görevine yükseldi.

2008 yılında Habertürk Gazetesi’ne Yazı İşleri Müdürü olarak geçen Ergül, medya kariyerine burada devam etti. Mayıs 2019’da Türkiye’nin uzay, bilim ve teknoloji medyası Spacemag Türkiye’yi kurarak medyada farklı bir alanda da varlık gösterdi. Mayıs 2020'den sonra ise Hürriyet Daily News ve Dünya Gazetesi’nde görev aldı.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin