Bomba iddia: YouTube ve Twitter da kapatılacak! Gazeteci Cüneyt Özdemir'den erişim yasağı açıklaması: TikTok kapanınca duracak mı sanıyorsunuz? Sıra Twitter ve YouTube'da

Instagram'ın ardından Roblox adlı oyunun da erişiminin engellenmesinin ardından "TikTok kapatılsın" talebi de Twitter yani yeni ismiyle X'te TT oldu. Konu ile ilgili görüşlerini paylaşan gazeteci Cüneyt Özdemir'den de çok iddialı bir açıklama geldi.

Google Haberlere Abone ol
Bomba iddia: YouTube ve Twitter da kapatılacak! Gazeteci Cüneyt Özdemir'den erişim yasağı açıklaması: TikTok kapanınca duracak mı sanıyorsunuz? Sıra Twitter ve YouTube'da

Çocuklar arasında popüler olan Roblox, Adana 6. Sulh Ceza Hakimliği kararıyla erişime engellendi.

Sosyal medyada karara tepkiler yükselirken gazeteci Cüneyt Özdemir de "Roblox'u ülke çapında engelleyen Adana 6. Sulh Ceza Hakimi kimdir bileniniz var mı? Çocuklara adını ezberletelim!" ifadelerini kullanmıştı.

Instagram ile Roblox'un erişime kapatılmasının ardından Twitter'da bazı kullanıcılar TikTok kapatılsın etiketini TT yaptı. Bu paylaşımları yorumlayan gazeteci Cüneyt Özdemir iddialı bir açıklamada bulundu. "TikTok kapatılınca duracak mı sanıyorsunuz?" diyen Cüneyt Özdemir "Sıra Twitter ve YouTube'da" ifadelerini kullandı.

Özdemir'in açıklaması şöyle:

"Gerçeklikten kopmuşlar derken sadece Türkiye'nin ekonomik gerçeklerinden değil, Instagram'ın insanların hayatında ne olduğundan, Roblox oyununun çocuklar için ne anlam ifade ettiğinden filan da kopmuş durumdalar. Şimdi sıra geldi TikTok'a. Arkadaşlar TikTok kapanınca duracak mı zannediyorsunuz? Sonra gelecek Twitter'a, sonra gelecek elbette ki kendilerini en çok rahatsız eden YouTube'a. Kapatacaklar. Yazın bir kenara...."

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin