Yıllar sonra bıraktığı yerden devam! Kargo orijinal kadrosuyla hayranlarını büyüledi

Ankara, İstanbul ve İzmir'deki konserlerinde muhteşem performans sergileyen Türkiye'nin modern rock müziğinin önemli ekiplerinden Kargo "Kargo Yarına Kalan Şarkılar" albümünü kutlamak için başladığı konser serisini devam ettiriyor.

Google Haberlere Abone ol
Yıllar sonra bıraktığı yerden devam! Kargo orijinal kadrosuyla hayranlarını büyüledi

Türkiye’deki modern rock müziğin öncü grubu Kargo, efsanevi orijinal kadrosu ile “Kargo ☆Yarına Kalan Şarkılar” albümünü kutlamak için başladığı özel turun ilk üç ayağı olan Ankara, İstanbul ve İzmir konserlerini tamamladı.

Vokalde Koray Candemir, gitarda Selim Öztürk, tuşlu çalgılarda Serkan Çeliköz, bas gitarda Mehmet Şenol Şişli ve davulda Burak Karataş’tan oluşan ikonik kadrosuyla tekrar konserler vermeye başlayan Kargo, farklı nesil ve müzik türlerinden onlarca müzisyenin katkısıyla dört parça halinde yayınlanan bir saygı albümü projesine ilham olmuştu. “Kargo☆Yarına Kalan Şarkılar” albümünde grubun şarkılarını yorumlayan isimlerden Aleyna Tilki ve Batu Akdeniz İstanbul’da, Harun Tekin (mor ve ötesi) ise Ankara’da Kargo’nun konuğu oldu.

Abkountry, Aleyna Tilki, Barış Demirel, Batu Akdeniz, Buray, Cem Adrian, Deniz Tekin, Evdeki Saat, Gece, Gökçe, Jabbar, maNga, mor ve ötesi, Nilipek., Rashit, Sattas, Selin, Simge Pınar, Sufle, Şanışer, TNK, Vega ve Yalın’ın Kargo şarkılarını seslendirdiği albümün tamamını dinlemek için: https://lnk.to/yarina-kalan-sarkilar

Kargo, orijinal kadrosu, özlenen şarkıları ve eşsiz sahne performansı ile bu özel konserlerde seyircisiyle buluşmaya devam edecek.

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi
Etiketler kargo haber müzik konser
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin