Ünlü oyuncuda sevişme sahnesi itirafı: Uyarı aldım

House of the Dragon'un yıldızı Olivia Cooke dizideki sevişme sahneleri hakkında çarpıcı itiraflarda bulundu.

Google Haberlere Abone ol
Ünlü oyuncuda sevişme sahnesi itirafı: Uyarı aldım

House of the Dragon'un yıldızı Olivia Cooke, ikinci sezon çekimleri sırasında bir yakınlık koordinatörünün kendisini uyardığı anları anlattı.

30 yaşındaki aktris, ikinci sezonuyla geri dönen dizide Alicent Hightower'ı canlandırıyor.

Daha önce Bates Motel ve Slow Horses gibi dizilerde rol alan yıldız, kadın ve moda dergisi Cosmopolitan'a konuştu ve sette yakınlık koordinatörleri olmasının faydalarından bahsetti.

Sözlerine, "O, bizim için fiziksel bir sınırdı, ki bu inanılmazdı" diye başlayan oyuncu, şöyle devam etti:

Yönetmenlere nelerden rahatsız olup olmadığımızı söyleyen oydu, bu da oyuncular için tuhaflığı ortadan kaldırıyordu.

"KOREOGRAFİ ÖĞRENMEK GİBİ"

Cooke, bir seks sahnesine hazırlanmanın "koreografi" öğrenmek gibi olduğunu da söyledi ve çekim gününde yakınlık koordinatörlerinin kendisine bazı tavsiyelerde bulunduğunu anlattı.

Bir gün yakınlık koordinatörü Vanessa Coffey yanıma geldi. Bir seks sahnesi çekiyorduk ve 'Olivia, sırtını biraz daha kamburlaştırabilir misin ve biraz daha ilgili görün' dedi.

Cooke, o sırada aklında tamamen bambaşka bir şey olduğunu kabul ederek yakınlık koordinatörüne teşekkür ettiğini söyledi.

Kadın dergisi Elle'e de açıklamalarda bulunan Britanyalı aktris, son sezonda daha samimi sahnelerde rol alması gerekebileceğini düşündüğünü açıklamıştı.

Böylesi harika ve gereksiz hissettirmiyor. Bir hikaye anlatıyormuşuz gibi hissettiriyor.

'BUNALTICI' DEMİŞTİ

Game of Thrones'un Daenerys Targaryen rolündeki yıldızı Emilia Clarke, 2019'da Dax Shepard'ın Armchair Expert podcast'ine katılarak dizideki çıplaklık miktarını "bunaltıcı" bulduğunu söylemişti.

House of Dragon'un ikinci sezonundan ilk bölüm, 16 Haziran'da gösterime girdi. Yeni sezonun ikinci bölümü 23 Haziran'da izleyiciyle buluşacak.

Dizide Olivia Cooke'un yanı sıra Matt Smith, Emma D’Arcy, Eve Best, Steve Toussaint ve Fabien Frankel gibi isimler rol alıyor.

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin