Sahnede fenalaşan şarkıcı Metin Arolat hayatını kaybetti. Metin Arolat kimdir?

Şarkıcı Metin Arolat, İstanbul'da sahnede şarkı söylerken bir anda fenalaştı. Hastaneye kaldırılan şarkıcı yapılan tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi.

Google Haberlere Abone ol
Sahnede fenalaşan şarkıcı Metin Arolat hayatını kaybetti. Metin Arolat kimdir?

İstanbul Kozyatağı’nda bir otelde sahne alan ünlü şarkıcı Metin Arolat, şarkı söylerken bir anda fenalaşarak yere yığıldı. Kalp masajı yapılan 52 yaşındaki şarkıcı, ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Ünlü şarkıcı Arolat yapılan bütün müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Arolat'ın ölüm haberini alan sanatçı dostu Demet Sağıroğlu hastaneye geldi.

Demet Sağıroğlu hastanede gazetecilere yaptığı açıklamada "Çok yakın arkadaşımdı. Çok sevdiğim özel bir kardeşimdi. Yine rejim yapıyormuş. Bizde hep vardır ölüm diyetleri. Herhalde kalbi kaldırmadı. Gülerek gitti" diye konuştu.

GÜLBEN ERGEN'DEN VEDA MESAJI

Yakın dostu olan Metin Arolat’a veda eden Gülben Ergen, duygusal bir mesaj paylaştı.

Ergen, “Metin sen artık yok musun!! Hiç konuşmayacak mıyız biz! Whatsapp seslerini dinleyip dinleyip ağlayacak mıyım ben Metin. Hasretinden yandığın annene ve ağabeyine kavuştun biliyorum Ve huzurlusun onu da biliyorum ama biz sensiz ne yapacağız Metin.” dedi.

METİN AROLAT KİMDİR?

28 Mayıs 1972 tarihinde İzmir'de dünyaya gelen Metin Arolat, Mevlana'nın 23. kuşak torunudur. İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi İktisadi İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü'nden mezun olan Arolat, mezun olduktan sonra İstanbul'a taşındı. Bir reklam ajansında işe başlayan Metin Arolat, ardından Amerika'ya gidip reklamcılık eğitimi almıştır.

1995 yılında Ayrılık Olmaz isimli albüm ile müzik piyasasına giriş yapan Metin Arolat, hem yönetmenlik hem şarkıcılık kariyerini birlikte yürüttü. "Ayrılık Olmaz", "Yine Bir Başıma", "Kabul Et", "Lütfen Yaz Gelsin", "Çok Daha Ötesi", "Karavan" gibi albüm ve single çalışmalarına imza atan Arolat, birçok markanın reklam filmlerinde yönetmenlik yaptı.

Müzik kariyeri boyunca pop müziğin sevilen isimlerinden biri haline gelmiş, kendine has tarzı ve enerjik sahne performanslarıyla dikkat çekmiştir.

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin