Levent Üzümcü, Vural Çelik'i andı: Vural ancak biz öldüğümüzde ölecek

Sahne Tozu Tiyatrosu, 20. sanat yılını kutlamaya giden Levent Üzümcü, Vural Çelik'i andı. 

Google Haberlere Abone ol
Levent Üzümcü, Vural Çelik'i andı: Vural ancak biz öldüğümüzde ölecek

Sahne Tozu Tiyatrosu, 20. sanat yılını kutlamaya giden Levent ÜzümcüVural Çelik'i andı. 

2005 yılında Çağlar İşgören tarafından kurulan ve sanat danışmanlığını duayen tiyatrocu Haldun Dormen'in üstlendiği Sahne Tozu Tiyatrosu, 20. sanat yılına görkemli bir giriş yaptı. 

Sahne Tozu Tiyatrosu'nun 20'inci yıl kutlamasına, tiyatronun sanat danışmanlığını yapan Haldun Dormen, Selçuk Yöntem, Levent Üzümcü, Sema Sarper ve Mehmet Sarper, Oya Başak, Bige Kırca, tiyatro oyuncuları ve öğrencileri ile tiyatro dünyasının emektarları katıldı. 

"VURAL ANCAK BİZ ÖLDÜĞÜMÜZDE ÖLECEK"

İzmir Şehir Tiyatroları'nın Genel Sanat Yönetmeni ünlü oyuncu Levent Üzümcü, Sahne Tozu Tiyatrosu'nun 20'inci sanat yılını kutlarken, geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden ve bir dönem Avrupa Yakası dizisinde birlikte rol aldığı arkadaşı Vural Çelik'i andı.

Üzümcü, "Bir özel tiyatronun 20. yılını doldurabilmesi çok özel bir şey. Hem de kültür ve sanatın merkezi olarak görülmeyen bir yerde bunu başarabilmesi çok özel bir durumdur. En azından bu çabalarından bile tebriki fazlasıyla hak ediyorlar. Ben Vural'ı çok iyi tanıyorum, çok iyi bir insandı. Ölüm galiba istediğin zaman birini arayamamak. Onu özleyecek olmak çok koyuyor insana. Vural ancak biz öldüğümüzde ölecek; umarım uzun ömürlü olur" sözlerine yer verdi.

Kaynak: İHA
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin