Kızıl Goncalar bu akşam ekrana veda edecek. Oyunculardan veda videosu

NOW'da pazartesi akşamları her bölümüyle sosyal medyada gündem olan dizi Kızıl Goncalar, bu akşam 20. bölümüyle sezon finali yapacak. Dizinin oyuncuları, izleyicilere edecekleri kısa veda için video çekti. İşte dizinin sezon finaline ilişkin detaylar...

Google Haberlere Abone ol
Kızıl Goncalar bu akşam ekrana veda edecek. Oyunculardan veda videosu

Başrollerinde Özgü Namal ve Özcan Deniz'in yer aldığı 'Kızıl Goncalar' bu akşam 20. bölümüyle sezon finali yapacak. Dizinin oyuncuları, izleyicilere edecekleri kısa veda için video çekti.

Cüneyd’in babası Vahit’in dönüşü herkesi şaşırtmış, posta oturmak üzere olan Cüneyd de bu karşılaşmayla sarsılmıştır. Öte yandan duyduklarını Levent ve Beste’ye belli etmeyen Mira, Naim’in söylediklerinden emin olmak için kesin kanıtı bulmaya kalkışır.

Levent ise yıllar sonra oğlunun karşısına perişan bir halde çıkıp, her şeyden vazgeçmiş bir derviş gibi görünen Vahit’ten şüphelenmiştir. Ululara katılmak üzere dergahtan ayrılmaya hazırlanan Sadi ise Vahit’in Cüneyd’in en zor anlarında bile yanında durup oğluna destek olmasıyla abisinin yanında durur.

Meryem, Birgül ve Zeynep’in kızları okutma çabası Cüneyd’in posta oturmasıyla gerçeğe yaklaşsa da Cüneyd’in bu niyeti sadece Faniler arasında değil, diğer tarikatlar arasında da infiale sebep olur. Naim ise her şeyini kaybetmiş ve sürülmüşken Nadire’den onu yeniden hayata bağlayacak bir haber alır.

Yine de işler hiç de beklediği gibi sonuçlanmayacaktır. Meryem ve Zeynep amaçlarına ulaşacağı anda Mira da nihai gerçeğe yaklaşır. Ancak Levent’e rağmen harekete geçen Beste’nin son hamlesi Mira’yı atlatsa da Meryem hayatının en büyük sırrına çok yakındır.

Ancak ortaya çıkacak tek sır bu olmayacaktır. Cüneyd de annesi, kendisi ve babasıyla ilgili gerçeği nihayet öğrense de artık her şey için çok geçtir…

KIZIL GONCALAR DİZİSİ KONUSU NEDİR, GERÇEK HİKAYE Mİ?

Kızıl Goncalar, seküler ve Atatürkçü olan Levent ile muhafazakar bir tarikatın içinde yaşayan Meryem’in kaderlerinin kesişmesini konu ediyor. Dizinin gerçek hikaye ya da uyarlama olduğuna ilişkin bir bilgilendirme yapılmadı.

“Faniler” isimli tarikatın dairesinde yaşayan Meryem (Özgü Namal), Naim ve kızları Zeynep memleketlerinde yaşanan depremden sonra İstanbul’a göç ederler. Kızını okutma hayalleri kuran Meryem, tarikatın ve Naim’in kızına dair yaptıkları planlardan habersizdir.

Adli bir vaka sonucu, tarikat şeyhinin gözde torunu Cüneyd’le (Mert Yazıcıoğlu), seküler Atatürkçü bir psikiyatr olan Levent’in (Özcan Deniz) yolu kesişir. Mecburi hizmet yıllarından Faniler’i tanıyan Levent, bir yandan Cüneyd’e yardım edebilmek tarikatın tutucu bakış açısıyla mücadele edecek, diğer yandan özel hayatının çalkantılarıyla boğuşacaktır. Levent ve Meryem’in bilmeden geçmişten getirdiği sır, herkesin hayatını değiştirecek kudrettedir.

KIZIL GONCALAR DİZİSİ OYUNCULARI

Levent Alkanlı - Özcan Deniz

Meryem Tezel - Özgü Namal

Cüneyd Güneş - Mert Yazıcıoğlu

Sadi Hüdayi Güneş - Erkan Avcı

Beste Özdemir Alkanlı - Hazal Türesan

Naim Tezel - Mert Turak

Hasna Güneş - Selen Öztürk

Suavi Alkanlı - Şerif Erol

Hande Alkanlı - Duygu Sarışın

Seçkin Özarslan - Tuğrul Tülek

Birgül Tezel - Sitare Akbaş

Zeynep Tezel - Mina Demirtaş

Mira Alkanlı - Esma Yılmaz

 

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin