İbrahim Tatlıses'ten ameliyat sonrası ilk fotoğraf

İbrahim Tatlıses 20 sene sonra Harbiye'de verdiği konserinde kalp kapakçığı ameliyatı olacağını açıklamıştı. Tatlıses ameliyat oldu. 2,5 saat süren operasyon, başarılı geçti. Riskli ameliyatın ardından Tatlıses'ten ilk fotoğraf geldi.

Google Haberlere Abone ol
İbrahim Tatlıses'ten ameliyat sonrası ilk fotoğraf

Harbiye Açık Hava’daki konserinde kalp ameliyatı olacağını açıklayarak helallik isteyen Usta şarkıcı İbrahim Tatlıses'ten ilk fotoğraf geldi.

İbrahim Tatlıses önceki gün ameliyat oldu. Anjiyo yapılan Tatlıses’in iki kalp damarının da tıkanık olduğu tespit edildi. Ardından operasyonla kalp kapakçığı değiştirildi. 2.5 saat süren ameliyat başarılı geçti.

İbrahim Tatlıses'ten ameliyat sonrası ilk fotoğraf

Sanatçıyı hastanede ailesinin yanı sıra dostları da yalnız bırakmadı. Ziyaretçiler arasındaki Erol Köse, sanatçı ile fotoğraf çektirdi. İbrahim Tatlıses’in ise birkaç güne taburcu olacağı öğrenildi.

 İbrahim Tatlıses'ten ameliyat sonrası ilk fotoğraf - Resim : 2

KALP KRİZİNDEN KURTULDU

Erol Köse, İbrahim Tatlıses’i ziyaret ettiği sırada kendisini kontrol ettirdiğini ve kalp krizinden kurtulduğunu açıkladı:

“Anjiyo ve stent takılma işlemim yapıldı. Önce Allah’a, sonra Tatlıses ve Prof. Dr. Mehmet Yazıcıoğlu’na teşekkür ederim.”

İbrahim Tatlıses'ten ameliyat sonrası ilk fotoğraf - Resim : 3

İbrahim Tatlıses’i ziyaret eden Aydemir Akbaş ise “Çok iyi, maşallahı var. Taş gibi taş, Allah ona şifa versin. Ben de kanseri yendim, tüm sonuçlarım temiz çıktı. Ama şu bel fıtığını yenemedim. Fizyoterapiye gidiyorum” dedi.

İbrahim Tatlıses'ten ameliyat sonrası ilk fotoğraf - Resim : 4
Tatlıses'in Ayşegül Yıldız ile evliliğinden dünyaya gelen kızı Elif Ada bir paylaşımda bulundu ve "Dualarım seninle babacığım" demişti.

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin