İbrahim Tatlıses, Dilan Çıtak'a beddua etti: Belasını bulsun

Son dönemde kızı Dilan Çıtak ile sorunlar yaşayan ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses, kızına beddua ederek şaşırttı. 

Google Haberlere Abone ol
İbrahim Tatlıses, Dilan Çıtak'a beddua etti: Belasını bulsun

Son dönemde kızı Dilan Çıtak ile sorunlar yaşayan ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses, kızına beddua ederek şaşırttı. 

Ünlü türkücü İbrahim Tatlıses'in çocuklarıyla zaman zaman sorunlar yaşıyor.

Tatlıses, 23 yıl sonra nüfusuna aldığı kızı Dilan Çıtak ile son dönemde bir türlü arasını düzeltemiyor.

Geçtiğimiz haftalarda babasının soyadından vazgeçen Dilan Çıtak, kardeşi İdo ve annesi Derya Tuna'ya ateş püskürerek "Derdim tabii ki İdo’dur! Annesi Derya Tuna peşimi bırakmıyor. Yapımcımı arayıp tehditlerde bulunuyor. O şahıs yüzünden dışlandım ve evden kovuldum. İbrahim Tatlıses ile uğraşamazsınız. İbrahim Tatlıses ile uğraşırsanız böyle ayağınıza dolanır!" demişti.

İbrahim Tatlıses ise "Ben ömrü hayatımda bu kadar rahat ve saygısızca yalan söyleyen birini görmedim çünkü benim hiçbir çocuğum böyle bir yalan söylemez. Bodrum’da otursun diye verdiğim evi 6 milyon TL'ye sattı. Bunu benim iznim ve bilgim olmadan yaptı. Ben sana verdim, sen sattın. 'Bana kira vereceksin' dedim, evimi bastın, bana televizyon kumandasını fırlattın. Benim eski halim olsaydı bunları yapabilir miydin? Derya Hanım benim 1'imi 5, 5'imi 15 etmiştir. Derya Hanım'ın adını besmele ile anması gerekir." diye karşılık vermişti.

Dilan Çıtak, soyadını kaldırmış olduğunu ancak mirasçı olmaya devam ettiğini söyleyince. İbrahim Tatlıses Aramızda Kalmasın'a şu açıklamayı yaptı:

"BELASINI BULSUN"

"Evlatlarımdan razıyım, biri hariç. Bana ne yaptıysa aynısını evlatları onlara versin. Kim paramı çalıyor, bana kötülük yapıyorsa belasını bulur. Ben mağaradan çıktım, köpek gibi çalışıp bugünlere geldim.

İdo adamdır Melek adamdır." 

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin