Hafsanur Sancaktutan'dan özel hayat sorusuna "Ortalıkta adam kalmadı" çıkışı! Cevaptan kendisi bile rahatsız oldu

Adı son olarak basketbolcu Mahir Ağva ile anılan oyuncu Hafsanur Sancaktutan, "Hayatınızda biri var mı?" sorusuna verdiği "Yok yani, ortalıkta kalmadı adam" cevabına kendi bile şaşırdı. Hemen kendisini toparlayan oyuncu, sözlerinin yayınlanmamasını istedi.

Google Haberlere Abone ol
Hafsanur Sancaktutan'dan özel hayat sorusuna "Ortalıkta adam kalmadı" çıkışı! Cevaptan kendisi bile rahatsız oldu

Son olarak Ya Çok Seversen dizisinde Kerem Bürsin ile rol alan güzel oyuncu Hafsanur Sancaktutan paylaşımlar ve açıklamalarıyla sık sık adından söz ettiriyor. Önceki gün bir davete katılan oyuncu, özel hayatıyla ilgili yaptığı açıklamayla dikkat çekti.

"BURAYI SİLİN"

Adı son olarak basketbolcu Mahir Ağva ile anılan oyuncu, Aramızda Kalmasın muhabirinin "Hayatınızda biri var mı?" sorusuna "Kimse yok" cevabını verdi. Muhabirini "Neden?" sorusuna sessiz kalamayan oyuncu "Yok yani, ortalıkta kalmadı adam" cevabını verdi. Verdiği cevaba kendisi bile şaşıran oyuncu "Burayı silin" demek zorunda kaldı.

HAFSANUR SANCAKTUTAN KİMDİR?

20 Mart 2000 yılında dünyaya gelen Hafsanur Sancaktutan, İstanbul doğumludur. Aslen Rizeli olan ünlü isim, tiyatroya ilgilidir. 2018 yılında yayınlanan 'Gülperi' dizisinde ekranlara ilk kez adım atan Sancaktutan, yaptığı başarılı tiyatro oyunları ile birçok ödülün sahibi olmuştur. Aşk Ağlatır dizisinde Ada Meryem karakteri ile hafızalara kazınan ünlü isim, son olarak Son Yaz dizisinde Yağmur karakterini canlandırmıştı. Hafsanur Sancaktutan'ın son projesi Disney Plus ekranlarında yayınlanan Dünyayla Benim Aramda adlı dizi olmuştur. Bu projede başrolleri Demet Özdemir ve Buğra Gülsoy ile paylaşmıştır.

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin