Demet Akalın'ın kuzeni köpekler parçaladı. Sosyal medyada açıklama yaptı: İki çocuk annesiz kaldı

Sokak hayvanları ile ilgili uyutulsunlar mı uyutulmasınlar mı tartışmaları devam ederken ünlü şarkıcı Demet Akalın'dan flaş bir paylaşım geldi. Demet Akalın, kuzenini köpeklerin parçaladığını açıkladı.

Google Haberlere Abone ol
Demet Akalın'ın kuzeni köpekler parçaladı. Sosyal medyada açıklama yaptı: İki çocuk annesiz kaldı

Sokak hayvanları ile ilgili tartışmalar sürerken ünlü şarkıcı Demet Akalın'dan flaş bir açıklama geldi. Sosyal medya hesabından bir paylaşım yapan Demet Akalın, yakın zamanda kuzenini köpeklerin parçaladığını söyledi.

Türkiye'de sokak köpekleri ile ilgili hayvan severlerin mücadelesi devem ederken, TBMM'de de yeni bir yasa üzerinde görüşmeler devam ediyor. 

Sokakta yaşayan hayvanların akıbeti ile ilgili tartışmalar sürerken ünlü şarkıcı Demet Akalın'dan sosyal medyada flaş bir paylaşım geldi. Yakın zamanda 2 çocuk annesi kuzeninin sabah yürüyüşü yaparken köpeklerin saldırısı sonucu hayatını kaybettiğini açıklayan Demet Akalın, "2 evlat annesiz kaldı" ifadesini kullandı.

Köpek saldırısı sonucu yaralanan Tunahan'ın videosunu alıntılayan Demet Akalın, sabah yürüyüşü yapan büyük kuzeninin köpeklerin saldırısı sonucu öldüğünü açıkladı. Demet Akalın'ın paylaşımına 400'den fazla yorum geldi.

İşte o paylaşım: 

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin