Blackpink Jennie yeni teklisi 'Mantra'yı yayınladı! Klipteki cesur danslar dikkat çekti

Blackpink grubu üyeleri solo işlere devam ediyor. Hayran kitlesi milyonları aşan Jenni'den yeni şarkı geldi. Süperstar Jennie yeni teklisi 'Mantra'yı yayınladı. Jenni'nin klipteki cesur dansları dikkat çekti.

Google Haberlere Abone ol
Blackpink Jennie yeni teklisi 'Mantra'yı yayınladı! Klipteki cesur danslar dikkat çekti

Jennie, dünyadaki tüm kızlar için yeni bir şarkı yarattı. BLACKPINK'in süperstarı, 10 Ekim Perşembe günü yepyeni solo single'ı "Mantra"yı tanıttı.

Blackpink üyesi Jennie hem grup içerisinde hem de solo olarak yayınladığı işlerle birkaç yıldır çığır açan başarısıyla yoluna devam ediyor. Uzun zamandır beklenen solo müziklerini yayınlamanın yanı sıra, 2023'te HBO drama dizisi  The Idol'da oyunculuk çıkışını yaptı ve Britanya İmparatorluğu Nişanı fahri Üyesi seçildi.

İŞTE JENNİ'NİN YENİ TEKLİSİ MANTRA

Mart 2024'te Brockhampton'dan Matt Champion ile birlikte "Slow Motion" adlı yepyeni bir iş birliği yayınladı.

Aralık ayında OA adında yeni bir plak şirketi ve şirket kurduğunu duyurdu. K- pop şarkıcısı Instagram Hikayesi'nde "Merhaba, ben Jennie. Bu yıl birçok başarıyla doluydu ve aldığım tüm sevgi için çok minnettarım,"  diye yazdı. "Ayrıca 2024'te OA adında kurduğum bir şirketle solo yolculuğuma başlayacağım için gelecek için heyecanlıyım. Lütfen OA ve tabii ki BLACKPINK ile olan yeni başlangıcım için bolca sevgi gösterin. Teşekkür ederim" dedi. 

 

Etiketler magazin kore
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin