Bahar dizisi yine zirvede. Demet Evgar ne oldu cerrahım sahnesiyle herkesi kırdı geçirdi

Ekranların yeni dizisi Bahar şimdiden zirveye oturdu. Dün yayınlanan yeni bölümüyle yine herkes diziyi ve başrol oyuncusu Demet Evgar'ı konuştu. Evgar'ın bir sahnede "Noldu cerrahım diyerek" kocasına laf atması seyircileri resmen kırdı geçirdi.

Google Haberlere Abone ol
Bahar dizisi yine zirvede. Demet Evgar ne oldu cerrahım sahnesiyle herkesi kırdı geçirdi

Başrollerinde Demet Evgar, Mehmet Yılmaz Ak ve Buğra Gülsoy’un yer aldığı Bahar dizisi dün akşam yeni bölümüyle ekranlara geldi.

BAHAR YİNE FORMUNDA

Ekranların yeni gözdesi Bahar dizisi yayınlandığı ilk günden bu yana çok sevildi. Dizinin her bölümü adından söz ettirirken bu haftaki bölümü de gündem oldu.

Bahar’ın eşi Timur’a karşı repliğine bir yenisi daha eklenirken izleyici Demet Evgar’ın hayat verdiği Bahar karakterini çok sevdi. Bahar’ın kendini ezdirmeyen tavırlarını çok beğenen izleyici bu sahne sonrası ‘Bahar yine formunda’ yorumlarında bulundu.


‘NE OLDU CERRAHIM’

Bahar’ın hastanede hayatını kurtardığı hasta tarafından aldığı teşekkür sonrası kendisini sürekli küçük gören ve başarısız olacağını iddia eden eşi Timur’a verdiği cevap alkış topladı. Odadan çıkarken Timur’a dönen Bahar, ‘Noldu Cerrahım’ dedi. Bahar’ın bu ince göndermesi tebessüm ettirdi.

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin