Yeni Tiyatro Dergisi "Emek ve Başarı" Ödülleri sahiplerini buldu

Başta İstanbul olmak üzere Türkiye'nin dört bir yanındaki tiyatro hareketlerini akademik olarak izleyen Yeni Tiyatro Dergisi jürisi, dün gece sezonu büyük bir ödül kapattı. Bir tür tiyatro bayramı niteliğindeki ödül töreni bu yıl Şişli Cemil Candaş Kent Kültür Merkezi'nde gerçekleştirildi. Rutkay Aziz ve Göksel Kortay'ın onur ödülü aldığı gecede En İyi Kadın Oyuncu Ödülü Zuhal Olcay'ın oldu. 'Kültür Sanat Emek Ödülü' Sayım Çınar'a verildi.

Google Haberlere Abone ol
Yeni Tiyatro Dergisi "Emek ve Başarı" Ödülleri sahiplerini buldu

Akademik ve uluslararası nitelikli Yeni Tiyatro Dergisi'nin 11. kez dağıttığı ve sezonun son ödül töreni olarak tiyatro dünyasını bir araya getiren 'Emek ve Başarı' ödülleri, dün gece yapılan görkemli bir törenle sahiplerini buldu.

Yeni Tiyatro Dergisi "Emek ve Başarı" Ödülleri sahiplerini buldu

Şişli Belediyesi ev sahipliğinde Şişli Cemil Candaş Kültür Merkezi'nde gerçekleşen ödül törenine kültür ve sanat camiasının ünlü isimleri akın etti.

Rutkay Aziz ve Göksel Kortay'ın onur ödülü aldığı gecede En İyi Kadın Oyuncu Ödülü Zuhal Olcay'ın oldu. 'Kültür Sanat Emek Ödülü' Sayım Çınar'a verildi.

Yeni Tiyatro Dergisi "Emek ve Başarı" Ödülleri sahiplerini buldu - Resim : 2

Erkek Oyuncu kategorisinde Engin Günaydın ödül alırken, Berkay Ateş, Engin Alkan, Hande Doğandemir ve Yasemin Kay Allen gibi isimler de çeşitli kategorilerde ödül almaya hak kazandılar.

Tören Matmazel Coco'nun sunumuyla geç saatlere kadar devam etti

Yeni Tiyatro Dergisi "Emek ve Başarı" Ödülleri sahiplerini buldu - Resim : 3

Yönetmeninden terzisine, ışıkçısından afiş tasarıma kadar tiyatroyu ilgilendiren bütün alanlara ilişkin ödül kategorisi düzenlenen ve çoklu bir kutlama buluşması, bir tür tiyatro bayramı niteliğindeki ödül töreni bu yıl Şişli Cemil Candaş Kent Kültür Merkezi'nde gerçekleştirildi.

 

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin