Yaşlı Amca ve Can Koç 21 Temmuz’da müzikseverlere coşku dolu anlar yaşatacak

21 Temmuz Pazar akşamı  KüçükÇiftlik Bahçe'de gerçekleşecek Bahçe Konserleri kapsamında Yaşlı Amca ve Can Koç sahne alacak.

Google Haberlere Abone ol
Yaşlı Amca ve Can Koç 21 Temmuz’da  müzikseverlere coşku dolu anlar yaşatacak

İstanbul’un yaz akşamlarına serinlik ve eğlence getiren KüçükÇiftlik Bahçe sahnesi, 21 Temmuz’da Yaşlı Amca ve Can Koç konserleriyle müzikseverlere coşku dolu anlar yaşatacak.

Yaşlı Amca ve Can Koç 21 Temmuz’da  müzikseverlere coşku dolu anlar yaşatacak

Şehrin kalbinde, ancak karmaşasından uzak bir noktada yer alan KüçükÇiftlik Park’ta çimenlerin üzerinde sevdikleriyle birlikte müziğin keyfini çıkaran İstanbullular, alternatif müzik sahnesinde çıtayı sürekli yükselten Yaşlı Amca’nın popüler melodileri ve genç müzisyen Can Koç’un hit olmuş şarkıları ve cover performanslarıyla coşacaklar. 

İstanbul'un yeşil yüzü KüçükÇiftlik Bahçe, yaz boyunca düzenlediği Bahçe Konserleri ile şehre ferah, yemyeşil bir atmosfer sunuyor. 21 Temmuz Pazar akşamı gerçekleşecek konserde, Yaşlı Amca ve Can Koç sahne alacaklar.

Yaşlı Amca ve Can Koç 21 Temmuz’da  müzikseverlere coşku dolu anlar yaşatacak - Resim : 2

 Rock, alternatif rock ve indie pop tarzlarını harmanlayarak özgün bir müzikal kimlik oluşturan Yaşlı Amca, Yıldızlara Bak, Giderdi Hoşuma, Hep de Yorgun, İstanbul Beyefendisi gibi sevilen şarkılarıyla geniş bir dinleyici kitlesine hitap etmeye devam ediyor.

Rock ve alternatif rock türünde eserler veren Can Koç ise Gökyüzünü Tutamam adlı popüler şarkısıyla tanınıyor ve birçok dizide yer alıyor. Ayrıca Küsmem Ben Sana, Senin Gibi, Kendine Ayır Beni gibi şarkıları da geniş bir dinleyici kitlesi tarafından beğeniyle karşılanıyor.

 

 

 

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin