Ünlü senarist Deniz Gök Medyatava TV'ye konuştu. Yeni kitabı "Çıkma Teklifi Geri Gelsin"i anlatan Gök tüm cesur yürekli kadınlara seslendi

Çocuklar Duymasın ve Seksenler gibi hafızalara kazınmış dizilerin senaristi Deniz Gök, "Çıkma Teklifi Geri Gelsin" isimli kitabıyla kadın erkek ilişkilerine bakıyor. Medyatava TV'de Gizem Ertürk ile keyifli bir söyleşi gerçekleştiren Gök, kitabı ile ilgili konuştu, "Çıkma Teklifi Geri Gelsin" kitabında değişen zamanla birlikte kadın erkek ilişkilerindeki dönüşümü mizahi ve eleştirel bir dille anlattığını söyledi.

Google Haberlere Abone ol

Çocuklar Duymasın ve Seksenler gibi çok izlenen unutulmaz televizyon dizileri başta olmak üzere pek çok başarılı çalışmada yer alan senarist Deniz Gök, ilk romanı Çıkma Teklifi Geri Gelsin'i  Ayrıntı Yayınları’nın renkli markası Düşbaz Kitaplar etiketiyle okurlarla buluşturdu.

Kitapta; toksik ilişki yaşayan veya ilişki yaşadığını zanneden ama aslında bir ilişkisi olmadığını öğrenen ve bu gidişata bir dur demek için bir araya gelen tüm kadınların dileğini gerçekleştiriliyor.

Roman, sevdiğini ve sevildiğini zannettiği adamı bir gece ansızın terk eden Melodi Mermerci’nin ve onun en yakın arkadaş grubunun yaşadıklarını anlatıyor. 

Ünlü senarist Deniz Gök Medyatava TV'ye konuştu. Yeni kitabı "Çıkma Teklifi Geri Gelsin"i anlatan Gök tüm cesur yürekli kadınlara seslendi

Medyatava TV YouTube kanalında Gizem Ertürk ile keyifli bir söyleşi gerçekleştiren Gök, değişen zamanla birlikte kadın erkek ilişkilerindeki dönüşümü mizahi ve eleştirel bir dille anlattı. Gök hem yeni kitabından hem de yeni projelerinden bahsetti.

Ünlü senarist Deniz Gök Medyatava TV'ye konuştu. Yeni kitabı "Çıkma Teklifi Geri Gelsin"i anlatan Gök tüm cesur yürekli kadınlara seslendi - Resim : 2 

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin