Ünlü oyuncu Jared Leto'nun fenomen grubu Thirty Seconds to Mars'ın İstanbul konseri için geri sayım başladı

  Efsanevi Thirty Seconds to Mars, 2024 dünya  "Seasons World Tour" kapsamında İstanbul'da sahne alacak ve bu yıl Türkiye, turun ana duraklarından biri olacak. Jared ve Shannon Leto, 27 Ekim 2024'te Ülker Sports Arena'da unutulmaz bir gösteri sunacak ve bu tüm katılımcılar için gerçekten unutulmaz bir etkinlik olacak.

Google Haberlere Abone ol
Ünlü oyuncu Jared Leto'nun fenomen grubu Thirty Seconds to Mars'ın İstanbul konseri için geri sayım başladı

Thirty Seconds to Mars, 15 Eylül 2024'te Concord Records etiketiyle yayınlanan altıncı stüdyo albümleri "It’s The End Of The World But It’s A Beautiful Day" ile İstanbul’a geliyor.

Ünlü oyuncu Jared Leto'nun fenomen grubu Thirty Seconds to Mars'ın İstanbul konseri için geri sayım başladı

Bu albüm, insan olmanın karanlık taraflarından, en zorlu anlarda bile bulabileceğimiz umut ve güzelliğe kadar dünyamızın çelişkilerini ele alıyor.

Ekip, Latin Amerika, Avrupa ve Kuzey Amerika’da konserler verecek ve bu turne kariyerlerinin en parlak anlarından biri olmayı vaat ediyor. "Stuck" ve "Seasons" gibi hitler, şimdiden İtalya ve Almanya listelerinde zirvede yer almakta ve dünya turunun ana iskeletini oluşturacak.

Dünya turunun bir nevi marşı haline gelen "Seasons" parçası, İstanbul’da sahnede canlı olarak seslendirilecek ve izleyenleri inanılmaz bir atmosfere sokacak. Bu deneyim hem ekip, hem de hayranlar için unutulmaz bir anı olarak kalacak.

İSTANBUL'DA HAYRANLARI NELER BEKLİYOR?

Grubun devasa üçgen ekranıyla ünlü sahnesi, şovun merkezinde olacak.

Sahnenin podyumu, seyircilerin arasına kadar uzanarak, her katılımcıya büyük bir etkinliğin parçası olduğunu hissettirecek. Jared Leto ve grup üyeleri konser sırasında seyirciler arasında yürüyecek!

200'den fazla benzersiz ışıklandırma, izleyiciyi kozmik bir atmosfere sokacak.
Tabii ki konfetiler ve dev balonlar arenanın üzerinde uçuşacak ve gösteriyi gerçek bir şölene dönüştürecek.

Jared Leto, belki de seyircilerden birini son şarkıyı onunla söylemesi için sahneye davet edebilir!

 

 

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin