Ünlü K-Pop grubu Blackpink yıldızı JENNIE'den kadınlara marş

Ünlü K-Pop grubu Blackpink ile tanınan JENNIE, tüm dünyada merakla beklenen yeni single'ı ve müzik videosu “Mantra ”yı yayınladı. Los Angeles’de çekilden videoyla ilgili olarak sanatçı şunları ekliyor: “Kadınların güçlendirilmesi ve özgüven ana temasını yansıtıyor. Genel vizyonun tutarlı olması önemliydi ve ortaya çıkan sonuca bayıldım. Sonunda bunu ortaya koyduğum için çok heyecanlıyım.”

Google Haberlere Abone ol
Ünlü K-Pop grubu Blackpink yıldızı JENNIE'den kadınlara marş

Sanatçı single hakkında, “Yeni dönemimi başlatmak için mükemmel bir şarkı. 'Mantra'nın hayranlarımı mutlu edeceğini ve aynı zamanda solo bir sanatçı olarak yeni bir yönümü göstereceğini düşünüyorum. Şarkı Los Angeles'ta kayıt yaptığım zamanlardan ilham aldı ve umarım hayranlarım pozitif olmak, etkileyici olmak ve kendinize sadık kalmakla ilgili olan bu enerjiyi gönülden hissederler. Enerjik ve güçlendirici olan bu şarkı tüm kadınlara ve güzel kızlara kendinizi olduğunuz gibi sevmeniz için bir mesaj veriyor. Bu sizin marşınız.”

Ünlü K-Pop grubu Blackpink yıldızı JENNIE'den kadınlara marş

“Mantra” sanatçının kariyerindeki bir sonraki aşamayı, özür dilemeyen ve inkar edilemez bir ifadeyle ateşliyor. Sert bir bas hattı ve cesur bir ritim arasında, kendinden emin bir şekilde “Bazen kızlar sadece eğlenmelidir” diyor. Çarpıcı bir klibin eşlik ettiği şarkının dünya müzik listelerinde yer alacağı şüphesiz.

Ünlü K-Pop grubu Blackpink yıldızı JENNIE'den kadınlara marş - Resim : 2

“Mantra”, JENNIE'nin Columbia Records ODDATELIER ortaklığı altında yayınlanacak solo albümünden ilk single olarak geliyor.

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi
Etiketler k pop yeni single
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin