Uluslararası üne sahip DJ Solomun, Bodrum'u muhteşem bir performansla coşturacak

Uluslararası üne sahip DJ Solomun, özel performansıyla 19 Temmuz'da Lujo Hotel Bodrum'da sahne alacak. Dinamik performansları ve karizmatik sahne duruşuyla tanınan Solomun, İbiza'daki Pacha'daki ünlü rezidansı da dahil olmak üzere dünyanın dört bir yanındaki izleyicileri büyüledi. Eşsiz tarzı deep house ve techno'yu harmanlayarak dinleyicileri büyüleyen ve tüm gece boyunca dans etmelerini sağlayan bir ses ortamı yaratıyor.

Google Haberlere Abone ol
Uluslararası üne sahip DJ Solomun, Bodrum'u muhteşem bir performansla coşturacak

Lujo Hotel Bodrum, 19 Temmuz 2024 tarihinde uluslararası üne sahip DJ Solomun'un özel performansını duyurmaktan heyecan duyuyor.

Solomun'un eşsiz deep house ve techno tınılarını Bodrum'un büyüleyici kıyılarına taşıyacağı etkinlik unutulmaz bir gece olacağa benziyor.

TemaCC tarafından organize edilen performans, seçkin LujoPuppet Lounge'da gerçekleşecek.

Yirmi yılı aşkın bir kariyere sahip olan Solomun, elektronik müzik sahnesinin en etkili DJ'lerinden biri olarak kendini kanıtlamıştır.

Uluslararası üne sahip DJ Solomun, Bodrum'u muhteşem bir performansla coşturacak

Travnik, Yugoslavya'da (bugün Bosna Hersek) doğan ve şu anda İbiza, Orta ve Güney Amerika ve Avrupa arasında ikamet eden Solomun'un müziği sınırları aşıyor ve dünya çapındaki hayranlarını birleştiriyor.

Müzik yolculuğu, setleri aracılığıyla sürükleyici ve duygu yüklü deneyimler yaratmaya yönelik derin bir tutkuyla başladı.

Solomun, elektronik müzik endüstrisinde hem köklü hem de yeni sanatçıların kariyerlerini şekillendirmede önemli rol oynayan etkili plak şirketi Diynamic'in kurucusudur.

DJ Awards tarafından 2012, 2013 ve 2014 yıllarında En İyi Uluslararası DJ seçilmesi ve Resident Advisor'ın En İyi 100 DJ Anketi'nin en üst sıralarında yer alması gibi sayısız ödül ve takdiri bulunmaktadır.

 

Etiketler dj Bodrum
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin