Pera Palas'ta Gece Yarısı 2. sezon ne zaman, yayın tarihi ne? Pera Palas'ta Gece Yarısı 2. sezon oyucuları kim, konusu ne?

3 Mart 2022 tarihinde yayına giren Pera Palas'ta Gece Yarısı dizisinin 2. sezonu merak konusu oldu. Senaryosunu Elif Usman'ın kaleme aldığı, yönetmen koltuğunda Emre Şahin'in oturduğu dizi, izleyicide büyük etki bırakmıştı. Hazal Kaya, Tansu Biçer ve Selahattin Paşalı'nın başrollerini paylaştığı dizinin ikinci sezonu ile ilgili detaylar belli oldu. Peki, Pera Palas'ta Gece Yarısı 2. sezon ne zaman, yayın tarihi ne? Pera Palas'ta Gece Yarısı 2. sezon oyucuları kim, konusu ne?

Google Haberlere Abone ol
Pera Palas'ta Gece Yarısı 2. sezon ne zaman, yayın tarihi ne? Pera Palas'ta Gece Yarısı 2. sezon oyucuları kim, konusu ne?

Dram ve tarihi yapım Pera Palas'ta Gece Yarısı dizisi, 2022 yılında Netflix'te yayınlandığında, izlenme rekorları kırmıştı. Charles King’in “Midnight At The Pera Palace“ kitabından uyarlanan dizide Hazal Kaya, Tansu Biçer ve Selahattin Paşalı, izleyicileri ekrana kilitlemişti. Çok sevilen dizinin ikinci sezon tarihi belli oldu. Dizinin ilk sezonunda, Tarihî Pera Palas Oteli ile ilgili bir yazı hazırlarken kendini bir anda geçmişte bulan gazeteci Esra'nın, Türkiye'nin kaderini değiştirebilecek bir komployu durdurmaya çalışması anlatıldı. Peki, Pera Palas'ta Gece Yarısı 2. sezon ne zaman, yayın tarihi ne? Pera Palas'ta Gece Yarısı 2. sezon oyucuları kim, konusu ne?

Pera Palas'ta Gece Yarısı 2. sezon ne zaman, yayın tarihi ne? Pera Palas'ta Gece Yarısı 2. sezon oyucuları kim, konusu ne?

PERA PALAS'TA GECE YARISI 2. SEZON NE ZAMAN, YAYIN TARİHİ NE?

1. sezonu 3 Mart 2022 tarihinde 8 bölüm olarak yayınlanan Pera Palas'ta Gece Yarısı'nın 2. sezonu, 12 Eylül 2024 tarihinde. Yapımcılığını Karga 7'nin gerçekleştirdiği dizi, yine Netflix platformu üzerinden yayınlanacak.

PERA PALAS'TA GECE YARISI 2. SEZON OYUNCULARI KİM, KONUSU NE?

Yönetmenliğini Emre Şahin ve Nisan Dağ üstlendiği, senaryosunu Elif Usman, Aksel Bonfil ve Ekin Akçay'ın kaleme aldığı dizinin oyuncu kadrosu şöyle:

Hazal Kaya, Selahattin Paşalı, Güven Murat Akpınar, Nezaket Erden, Tülin Özen, Erol Babaoğlu, Nergis Öztürk, Nihal Koldaş, Osman Albayrak, Tuğba Çom, Yasemin Szawlowski, Furkan Kalabalık, Haydar Şahin, Bilgesu Akın, Tülin Ece Giurioli, Şafak Topal ve Daniel Copeland da yer alıyor.

Dizinin ikinci sezonunda; 1995 yılında, kendisine ait 1940'larda çekilmiş bir bebeklik fotoğrafı bulan Esra, annesinin ve ailesinin kim olduğunu öğrenmek için geçmişe dönmeyi kafasına koyar. Ahmet'in zamanla oynamamak gerektiği uyarıları Esra'yı durdurmaya yetmez ve ikili 1941 yılında kendilerini yeni bir serüvenin içinde bulurlar. Esra annesinin izini sürerken, Ahmet ise tarihin akışını değiştirdiklerini fark eder. Zamanda bir kırılmaya neden olan Esra ve Ahmet'in bir de davetsiz misafiri vardır. Zaman yolculuğunu keşfeden Halit de aşkının peşinden 1919 yılından 1941'e gelmiştir. Başları yeterince dertte olan ikilinin karşısına bir de Halit'in çıkması, işlerin daha da karışmasına yol açar.

PERA PALAS'TA GECE YARISI 1. SEZONDA NE OLMUŞTU?

Genç bir gazeteci olan Esra, İstanbul'daki Pera Palas Oteli hakkında yazı yazmak için görevlendirilir. Otelde Agatha Christie'nin konakladığı odada geçmişe yolculuk yapar. 1919 yılına giden Esra, Türkiye'nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'e karşı düzenlenen siyasi bir komplonun ortasına düşer. Artık Esra, otel müdürü Ahmet ile birlikte Türkiye tarihinin akışını ve geleceğini korumak zorundadır.

Fakat, Esra, İstanbul'un en çılgın kulübünün sahibi, yakışıklı ve gizemli Halit ile tanışır tanışmaz, 1919 İstanbul'unda hiçbir şeyin göründüğü gibi olmadığını ve kimsenin aslında söylediği kişi olmadığını anlar.

 

PERA PALAS'TA GECE YARISI HANGİ KİTAPTAN UYARLAMA?

Pera Palas'ta Gece Yarısı dizisi, yazar Charles King'in 'Midnight at the Pera Palace' adlı ödüllü kitabından uyarlandı. Kitap, Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluş yıllarını konu alıyor. Kozmopolit bir yapıya sahip olan Osmanlı Devleti'nde kültür çeşitliliğinin en yoğun olduğu İstanbul, dönemin pek çok olayını yansıtıyor.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin