Oscar and the Wolf; “Akıl hastalığının yüzü olmak istemiyorum ama farkındalığın sesi olmak istiyorum.”

Ayrılık sonrası kendinizi yeniden keşfetmek oldukça karmaşık bir süreç olabilir. Tekrar kimsiniz ve bu arada ne kadar değiştiniz? Oscar and the Wolf'tan Max Colombie, akılda kalıcı yeni single'ı “Somebody Without U” ile bu tanıdık halsizliği ifade ediyor. Oscar and the Wolf; 29 Haziran’da İstanbul’da sahne alacak. Max Colombie “Son zamanlarda yeni bir şeye adım atmak daha da zorlaşıyor” sözleriyle yeni şarkısının new wave esintili synth melodileri üzerine konuştu.

Google Haberlere Abone ol
Oscar and the Wolf; “Akıl hastalığının yüzü olmak istemiyorum ama farkındalığın sesi olmak istiyorum.”

29 Haziran’da İstanbul’da sahne alacak Max Colombie “Son zamanlarda yeni bir şeye adım atmak daha da zorlaşıyor” sözleriyle yeni şarkısının new wave esintili synth melodileri üzerine mırıldanıyor... 'Somebody Without U' dans pisti melankolisinin en iyi örneklerinden. 

Oscar and the Wolf; “Akıl hastalığının yüzü olmak istemiyorum ama farkındalığın sesi olmak istiyorum.”

“‘Somebody Without U’ bana çok hızlı ve doğal bir şekilde geldi,” diyor Colombie. “Şarkıyı ilk olarak piyanoda yazmıştım; başlangıçta gerçek bir baladdı. Yapımcılarımdan biri şarkıyı bir pop ritmine soktu. Bunun aslında daha iyi olduğunu düşündüm, çünkü bu güçlü bir kontrast yarattı; hüzünlü sözlerle karışık neşeli bir düzenleme. The Smiths'in de yaptığı şey bu.”

Şarkı, yayınlandığı günden bu yana dünya çapında 5 milyondan fazla dinlenen “Angel Face” isimli tekliyi takip ediyor. Bu şarkı Oscar and the Wolf için Colombie'nin daha savunmasız ve samimi bir yönünü vaat eden yeni bir sanatsal aşamanın başlangıcı. “Somebody Without U” ve “Angel Face”, Oscar and the Wolf'un yeni müzikal yönüne dair bir tat sunuyor. Colombie'nin karanlık ve aydınlık arasındaki dengesi; dans müziği, pop ve R&B'nin eşsiz bir karışımı ile sergileniyor. 

Oscar and the Wolf; “Akıl hastalığının yüzü olmak istemiyorum ama farkındalığın sesi olmak istiyorum.” - Resim : 2

Hem medyada hem de kişisel sosyal medya hesapları aracılığıyla Colombie, hayatının en karanlık geçmiş bölümlerinden bazılarını göstermekten çekinmedi ve platformunu ruh sağlığı ve madde bağımlılığı konusunda kamuoyunda farkındalık yaratmak için kullandı. “Eskiden kendimi gerçekte var olmayan senaryolardaki bir karakter olarak görürdüm. Şimdi, çalışmalarımın hepsi gerçekten otobiyografik. Akıl hastalığının yüzü olmak istemiyorum ama farkındalığın sesi olmak istiyorum.”

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin