Oğuzhan Koç'un arabesk funk türündeki Bi Şey Eksik adlı teklisi yeni albümünün ilk habercisi...

Şarkıları dinlenme rekorları kıran Oğuzhan Koç, 7 şarkıdan oluşan yeni albümünü tamamladı. ‘Bi Şey Eksik’ uzun zaman sonra Türkiye’de dinleyiciyle buluşan ilk arabesk funk türündeki şarkı. Oğuzhan Koç bu single için “Beğenen çok beğenecek, beğenmeyen de ilk başta ne alaka deyip sonra çok sevecek!” diye konuştu.

Google Haberlere Abone ol
Oğuzhan Koç'un arabesk funk türündeki Bi Şey Eksik adlı teklisi yeni albümünün ilk habercisi...

Beş yıldır üzerinde çalıştığı 7 parçadan oluşan albümünü tamamlayan Oğuzhan Koç, şarkılarını kısa aralıklarla dinleyiciyle buluşturacak. Arabesk-funk türündeki ilk single ‘Bi ŞeyEksik’ sıcak günlere damgasını vurma iddiasında...

Oğuzhan Koç'un arabesk funk türündeki Bi Şey Eksik adlı teklisi yeni albümünün ilk habercisi...

Farklı aralıklarla tek tek müzikseverlerle buluşacak olan şarkıların ilki ‘Bi Şey Eksik’in söz ve müziğinde kendisinin ve Çağrı Telkıvıran’ın imzası var. Şarkının düzenlemesini de uzun zamandır beraber çalıştığı Çağrı Telkıvıran yaptı. 

Bu albüm Oğuzhan Koç’un 2019’dan beri üzerinde çalıştığı ve yayınlamak için doğru zamanı beklediği şarkılardan oluşuyor. Albümde bir ay önce yazılmış şarkı da var 2019’un yazında tamamlanmış şarkı da. İlk sinle ‘Bi Şey Eksik’ 5 yıldır sırasının gelmesini bekliyordu!

Oğuzhan Koç'un arabesk funk türündeki Bi Şey Eksik adlı teklisi yeni albümünün ilk habercisi... - Resim : 2

Toplam beş yıldır biriken ve bazıları Çağrı Telkıvıran iş birliğiyle hazırlanan şarkıların tamamının söz müziğinde, Oğuzhan Koç’un imzası var. Yıl sonuna kadar dinleyiciyle buluşacak şarkılar arasında eğlenceli dans hitleriyle birlikte slow ve romantik parçalar da yer alıyor. Albümde her parça pop, arabesk, funk, latin, Afro, akustik gibi farklı müzik türlerini yansıtıyor. Bu albüm her tarz müzik dinleyicisine hitap edecek renklilikte!

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin