Nancy Ajram İstanbul’a kendi büyüsünü kattı

Lübnanlı pop ikonu Nancy Ajram, İstanbul’da sahne aldı. Ajram, unutulmaz bir konsere imza atarken seyirciyle bütünleşmesi ile dikkat çekti.

Google Haberlere Abone ol
Medyatava Özel Nancy Ajram İstanbul’a kendi büyüsünü kattı

Lübnanlı pop ikonu Nancy Ajram İstanbul’da unutulmaz bir konsere imza attı. İstanbul Kongre Merkezi Harbiye Oditoryumu'nda gerçekleşen konserde Suriyeli Oyuncu Maram Ali ve Lübnanlı Şarkıcı ve Oyuncu Stephanie Atala da seyirciler arasındaydı. Ajram’dan önce Lübnanlı DJ ikili Disco Beirut sahne aldı. Yaklaşık bir saat boyuncu sahneyi ısıtan ikili, hem Arap dünyasından, hem Batı’dan hem de Türkiye’den şarkılar içeren harika bir repertuvarla salonda enerjiyi yükseltti.

Nancy Ajram İstanbul’a kendi büyüsünü kattı

SEYİRCİ İLE ARKADAŞ GİBİ 

Disco Beirut’un ardından sahne alan Nancy Ajram, önce salondaki seyircileri selamladı. "Burada Özbekistan, Azerbaycan, Suriye, Libya, Yemen ve birçok ülkeden hayranım var. Hepinizi selamlıyorum." diyen Ajram, İstanbul’da olmaktan mutluluk duyduğunu ekledi. Yaklaşık 20 kişilik bir orkestranın eşlik ettiği Ajram, bir buçuk saat boyunca güler yüzüyle sevilen şarkılarını seslendirdi. Ma Tegi Hena, Albi Ya Albi, Zabbat W Khattat, Badna Nwalee El Jaw, Betfakar Fe Eih gibi hit şarkılarıyla salonu coşturan Arjam, seyircilerle iletişimi ile de dikkat çekti. Sahnenin hem arkasındakilerle hem önündekilerle sürekli iletişim halinde gözüken yıldız sanatçı, zaman zaman sahneye çocukları aldı, zaman zaman fotoğraf ve video çekenlere eşlik etti. Bir dünya yıldızı olmasına rağmen tevazusu ile dikkat çekti. Büyük bir sevgi seline tanıklık ettiğimiz konser ile Nancy Arjam, İstanbul’da unutulmaz bir geceyi geride bıraktı.

Nancy Ajram İstanbul’a kendi büyüsünü kattı - Resim : 2

NANCY AJRAM KİMDİR?

Nancy Ajram Ortadoğu ve Arap coğrafyasının en önemli müzik figürleri arasında yer alıyor. Lübnanlı sanatçı bugün Uluslararası bir pop ikonu konumunda. Dünyanın her yerinde şarkıları dinlenen Ajram, Instagram’da 39 milyon takipçiye ulaştı ve bu sayı her geçen gün artıyor. Beyrut’ta 1983'te dünyaya gelen Ajram, müzikle 4 yaşında tanıştı, 8 yaşındayken katıldığı UNICEF Çocuklar Şarkı Yarışması'nda ilk ödülünü kazandı. Babasının desteğiyle profesyonel anlamda müziğe adım atan sanatçı, 12 yaşındayken katıldığı "Noujoum Al Mostakbal" (Geleceğin Yıldızları) yarışmasında ise altın madalyanın sahibi oldu. 15 yaşında ilk albümünü çıkaran Ajram, yıllar içerisinde Orta Doğu’dan çıkan en büyük yıldızlar arasında yerini aldı. Albümleri milyonlar satarken, Youtube’da bir şarkısıyla 100 milyonu geçen ilk Lübnanlı şarkıcı oldu. 2022 yılında Sah Sah isimli şarkısı ile Billboard’un Dans ve Elektronik Müzik listesine giren ilk Arapça şarkı oldu.

 

Kaynak: Erdem Şimşek
Etiketler lübnan pop ikon konser
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin