Müjde diye duyuruldu meğer 9 yıl önce çekilmiş. Yüzüklerin Efendisi'nin yeni filmi için büyük şok: The Hunt for Gollum meğer 9 yıl önce çekilmiş, Warner Bros. o filme telif attı

Basına "Müjde yeni film geliyor" şeklinde yansıyan, Yüzüklerin Efendisi yeni filmle ilgili flaş bir gerçek ortaya çıktı. The Hunt for Gollum olarak açıklanan yeni filmle ilgili şoke eden bir detay fark edildi. 2009 yılında çekilen The Hunt for Gollum filmi 13 milyon kez izlenmiş. 15 yıl önce çekilen bu film için Warner Bros.'un telif attığı ortaya çıktı.

Google Haberlere Abone ol
Müjde diye duyuruldu meğer 9 yıl önce çekilmiş. Yüzüklerin Efendisi'nin yeni filmi için büyük şok: The Hunt for Gollum meğer 9 yıl önce çekilmiş, Warner Bros. o filme telif attı

Yüzüklerin Efendisi hayranları Güç Yüzükleri dizisinin ikinci sezonundan yeni gelişmeler beklerken, yeri göğü sallayan bambaşka bir haberle yerlerinden kalktılar. 2026’da yepyeni bir Yüzüklerin Efendisi filmi geliyor. Filmin ismi The Hunt for Gollum (Gollum Avı) olan yeni film için yine Peter Jackson iş başında olacak. Filmin yönetmeni ise Gollum’u canlandıran oyuncu olan Andy Serkis olacak. Yeni filmin Yüzüklerin Efendisi ana hikayesinin devamı niteliğinde olacağı iddia ediliyor.

O FİLM 13 MİLYON KEZ İZLENMİŞ

Öte yandan Yüzüklerin Efendisi hayranları için bu isim yabancı bir isim değil. The Hunt for Gollum isminde 2009 tarihli 38 dakikalık bir hayran filmi mevcut. Youtube’da 13 milyon kez izlenen bu filmin yeni filmle bir alakası olup olmayacağı belli değil. Ancak Warner Bros., yeni Yüzüklerin Efendisi filmi için isim hakkını alarak 15 yıl önceki bu filme telif atmış durumda. Atılan telif yanlışlıkla oldu denilerek geri çekildi ve film yeniden erişime açıldı ama bu durum yeni filme dair ilk bilgilerin doğruluğunu daha da güçlendiriyor.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin