Massive Attack, Kaleo, Gipsy Kings, Aziza Mustafa Zadeh... Yeni Marvel filmi Deadpool & Wolverine... Hepsi ve çok daha fazlası Medyatava TV Kültür Sanat Ajandası'nda...

Massive Attack, Kaleo, Gipsy Kings ve Aziza Mustafa Zadeh'in konserlerinin gerçekleşeceği haftada yeni Marvel filmi Deadpool & Wolverine de vizyona giriyor. Gizem Ertürk'ün hazırlayıp sunduğu kültür sanat ajandamız sizlerle....

Google Haberlere Abone ol

İngiltere, Bristol çıkışlı efsanevi müzik grubu Massive Attack, 14 yıl aradan sonra yeniden ülkemizdeki müzikseverler ile buluşmaya hazırlanıyor.

2016 tarihli satış rekorları kıran  ve müzik dünyasında çığır açan ilk albümleri A/B'nin yayınlanışından bu yana ülkemizde de hatırı sayılı bir hayran kitlesine sahip olan İzlandalı rock grubu Kaleo yoğun istek üzerine 2 yıl aradan sonra yeniden İstanbul'da!

Albümleri 60 milyon satan, sahnede 30 yıllık başarılarla dolu bir müzik kariyerini geride bırakan Latin müziğinin en çok sevilen grubu, Grammy Ödüllü Gipsy Kings, Andre Reyes öncülüğünde İzmir, Antalya, İstanbul, Ankara ve Adana’ya geliyor! 

Piyano performansı ve güçlü sesi ile dinleyicileri her zaman büyüleyen; caz ve fusion türündeki eserlerini mugam ve avantgarde esintiler ile harmanlayan Aziza Mustafa Zadeh, 25 Temmuz'da Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu'nda müzikseverler ile buluşacak.

Marvel Studios imzalı 'Deadpool & Wolverine'de, Wade Wilson sivil hayatta varlık göstermeye çabalıyor. Ahlaki açıdan esnek bir paralı asker olarak geçirdiği günler ve Deadpool kimliği artık geride kaldı. Ancak dünyası büyük bir tehlike tehdidiyle karşı karşıya kalınca Wade isteksizce harekete geçmek zorunda kalıyor. Bu sorun karşısında en az kendisi kadar isteksiz birini, Wolverine'i de yardım etmesi üzerine ikna etmekle uğraşıyor. İkilinin bu heyecan, aksiyon ve komedi dolu serüveni, 24 Temmuz 2024 itibariyle sinema salonlarında seyircileri bekliyor. 

 

 

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin