KÖFN dağıldı mı, neden? KÖFN grubunda kimler var? İşte üyelerinin isimleri...

'Bi Tek Ben Anlarım' şarkısıyla popülerlik kazanan müzik grubu KÖFN ile ilgili üzen bir gelişme yaşandı. Grubun üyeleri Salman Tin ve Bilge Kağan Etil'in, birbirlerini sosyal medyadan takipten çıkardıkları öğrenildi. Hayranları bu gelişmenin üzerine, "KÖFN dağıldı mı, neden?" sorusuna yanıt aramaya başladı. Peki, KÖFN grubunda kimler var? İşte üyelerinin isimleri...

Google Haberlere Abone ol
KÖFN dağıldı mı, neden? KÖFN grubunda kimler var? İşte üyelerinin isimleri...

2018'de Salman Tin ve Bilge Kağan Etil tarafından kurulan müzik grubu KÖFN'ün dağıldığı iddia edildi. 2022 yılında Bi Tek Ben Anlarım şarkısıyla büyük çıkış yakalayan grup, 48. Altın Kelebek Ödüllerinde En İyi Çıkış Yapan Şarkıcı ve En İyi Şarkı ödülünü, 2023 yılında ise GQ Türkiye Men of The Year Ödülleri'nde Yılın HYP'ı kategorisinde ödül kazandı. Grubun kurucuları Salman Tin ve Bilge Kağan Etil'in Instagram hesaplarından artık takipleşmedikleri görüldü. Peki, KÖFN dağıldı mı, neden? KÖFN grubunda kimler var? İşte üyelerinin isimleri...

KÖFN dağıldı mı, neden? KÖFN grubunda kimler var? İşte üyelerinin isimleri...

KÖFN DAĞILDI MI, NEDEN?

KÖFN grubunun kurucuları, Salman Tin ile Bile Kağan Etil'in Instagram hesanbından birbirlerini takip etmeyi bıraktıkları öğrenildi. Hayranlar, bu gelişmenin ardından grubun dağıldığını iddia etti.

İddiaların ardından Salman Tin Twitter (X) hesabından, 'Hayat İşte' paylaşımı yaptı. Tin'in bu paylaşımı grubun dağıldığı yönündeki iddiaları güçlendirdi. İkiliden konuya ilişkin ise henüz bir açıklama gelmedi.

KÖFN GRUBUNDA KİMLER VAR?

KÖFN müzik grubu 2018 yılında Salman Tin ve Bilge Kağan Etil tarafından kuruldu. Grubun üyeleri yalnızca Tin ve Etil'dir.

KÖFN ŞARKILARI NELER?

Albümler:

  • Tepeler (2019)
  • Rockstar (2021)
  • Popstar (2023)

Tekliler:

  • Dans (EP, 2020)
  • Bi' Tek Ben Anlarım (2022)
  • Al Aramızdan (2023)

 

KÖFN HANGİ ÖDÜLLERİ ALDI?

2022 yılında düzenelenen 48. Altın Kelebek Ödülleri'nde gruba, En İyi Çıkış Yapan Şarkıcı ve En İyi Şarkı (Bi Tek Ben Anlarım) ödülleri verildi.

2023 yılında düzenlenen GQ Türkiye Men of The Year Ödülleri'nde grup Yılın HYP'ı ödülünü kazandı.

SALMAN TİN KİMDİR?

Gitarist, vokal, besteci ve söz yazarı Salman Tin, 1992 yılında dünyaya geldi. Doğma büyüme Adanalı olan Tin, Sakarya Üniversitesi Çevre Mühendisliği Bölümü'nden mezun oldu. Bilge Kağan Etil ile 2017 yılında tanıştı ve birlikte 2018'de KÖFN grubunu kurdular.

BİLGE KAĞAN ETİL KİMDİR?

Prodüktör, müzisyen ve aranjör Bilge Kağan Etil, 1989 yılında dünyaya geldi. Doğma büyüme Konyalı olan Etil, Doğan Sarıcı ile Müzik Teorisi ve piyano çalışmalarında bulundu. Daha sonra eğitim hayatına Konya Selçuk Üniversitesi Müzik Öğretmenliği bölümünde devam etti. O dönemlerde profesyonel davulcu, müzisyen olarak sahne çalışmalarında yer aldı.

Serkan Özyılmaz ile caz piyano, Dave Allen ile caz teori dersleriyle bir yandan piyano ve müzik pratiğini geliştiren Etil, Selçuk Üniversitesi 4. sınıfta okuduğu müzik öğretmenliğini bıraktı ve 1 sene sonra İstanbul Teknik Üniversitesi Türk Musikisi Devlet Konservatuarı Müzik Teknolojileri bölümüne girdi.

2017 yılında Salman Tin ile tanıştıktan sonra müzik çalışmalarına birlikte devam ettiler ve 2018'de KÖFN grubunu kurdular. Etil, grupta live performer, prodüktör ve aranjör görevlerini üstleniyor.

Etiketler Köfn müzik grubu
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin