Kaş'da Caz, Efes'te Antik Tiyatro'da konserler, şehirdeki festivaller ve çok daha fazlası Medyatava TV Kültür Sanat Ajandası'nda...

Kaş'ta Caz Festivali, Efes Antik Tiyatrosu'nda yaz konserleri, İstanbul'da Babylon Soundgarden ve Rock Off festivalleri... Gizem Ertürk'ün hazırlayıp sunduğu kültür sanat ajandamız ile her hafta sanatın gündemini tutuyoruz.

Google Haberlere Abone ol

Caz'ın büyüleyici ritimleri bir kez daha Kaş’ın ılık rüzgarlarına karışıyor, Kaş Caz Festivali bu yıl 23-24-25 Ağustos tarihlerinde Kaş Marina'da, 6. kez müzikseverlerle buluşuyor!

Son dönemin en ses getiren isimlerinden Mert Demir, 'Durma Yürüsene' isimli yeni şarkısı ile hayranlarını sevindiren Melike Şahin, her şarkısı unutulmaz muhteşem yorumcu Aşkın Nur Yengi, kendi özgü tarzıyla sevilen Cem Adrian ve Gökhan Türkmen, Efes Antik Tiyatro konserlerinde buluşuyor.

Floating Points, Mount Kimbie, Ezra Collective, Greentea Peng, Jakuzi, emir taha, Flü ve Garan Garan ile buluşacağımız Babylon Soundgarden bu sene Parkorman’a taşıyor.

Rock Off Festival, 10. yılını Amon Amarth ile kutluyor!

Vizyona girecek filmler, yeni çıkan kitaplar hepsi ve çok daha fazlası haftanın kültür sanat ajandasında sizleri bekliyor!

 

Kaynak: MedyatavaTV
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin