Kariyerinde kısa sürede büyük bir başarı yakalayan Ragıb Narin’in yeni hiti "Sal" yayında

Türk Pop Müziği’nin genç ve en üretken seslerinden Ragıb Narin yepyeni teklisi “Sal”ı Pasion Turca etiketiyle tüm dijital platformlarda dinleyici ile buluşturdu.

Google Haberlere Abone ol

Ragıb Narin, 2019 yılından bu yana dinleyici ile paylaştığı ve dijital platformlarda şu ana kadar toplam 30 milyonun üzerinde dinlenen şarkıları; “Sevda Çiçeği”, “Gecekondu”, “Mavi”, “Gel Diyemem” “Menekşem” “Mucize” “Vur Beni” “Narin Narin” “Yok” “Yok Yok” “Yarınım Ol” “Yaz” “Harbi” ve “Leyla”nın ardından Pasion Turca etiketi ile yayınladığı onbeşinci teklisi “Sal” ile müzikseverlerle buluştu.

Kariyerinde kısa sürede büyük bir başarı yakalayan Ragıb Narin’in yeni hiti "Sal" yayında

Kariyerinde kısa sürede büyük bir başarı yakalayan Ragıb Narin’in Lübnanlı şarkıcı Rima Yussef ile Türkçe ve Arapça olarak düet yaptığı “Yok Yok” dünyanın en büyük müzik yapım şirketlerinden Universal Music Mena etiketiyle dinleyici ile buluşmuş ve Ortadoğu’da büyük başarı kazanmıştı. Barbie filmine atıfta bulunduğu “Harbi” şarkısı ise Youtube kısa sürede aldığı 11 milyon görüntülenme ile haftalarca Trendler listesinde en çok izlenen video klip oldu.

Kariyerinde kısa sürede büyük bir başarı yakalayan Ragıb Narin’in yeni hiti "Sal" yayında - Resim : 2

Sosyal medyada da büyük bir hayran kitlesi olan ve ünlü markalarla işbirlikleri de gerçekleştiren Ragıb Narin, son şarkısı "Sal" hakkında, “Yabancı bir aranjör arkadaşımla yeni besteler üzerinde çalışırken çaldığı bir nota ile bir anda “Sal” şarkısının nakaratını mırıldanmaya başladım ve şarkıyı bir gün içerisinde bitirdik. Stüdyo kaydını ise Berlin’de yaptık. Afro ve Latin tınıların bir araya gelmesi ile ortaya şu ana kadar hiç denemediğim bir sound çıktı” diyor.

 

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin