Kahkahalar ve gözyaşları birbirine karıştı... Yılmaz Erdoğan, Hadise, Gazapizm... Ünlü isimler Bir Cumhuriyet Şarkısı için neler söyledi?

25 Ekim’de vizyona girecek Bir Cumhuriyet Şarkısı filminin galasına katılanlar uzun süre filmin etkisinden çıkamadı. Filmi izledikten sonra çarpıcı açıklamalarda bulunan ünlü isimler kahkahaları kadar gözyaşlarına da hâkim olamadılar.

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi

BKM’nin yapımcılığında beyaz perdeye taşınan ‘BİR CUMHURİYET ŞARKISI’ filminin galası geçtiğimiz akşam gerçekleşti.

Filmin oyuncuları; Salih Bademci, Ertan Saban, Ahmet R. Şungar, Birce Akalay, Melis Sezen, Şifanur Gül, Mehmet Özgür, Burak Bilgili ve Bensu Soral’ın hazır bulunduğu galada iş, sanat, cemiyet ve medya dünyasından pek çok ünlü ismi ağırlandı.

Güçlü oyuncu kadrosu ve içinde geçtiği dönemi eşsiz bir dille anlatan etkiletici prodüksiyonu ile sezonun en iddialı filmleri arasında yer alan BİR CUMHURİYET ŞARKSI filminin galasına katılan konuklar arasında; Yılmaz Erdoğan, Demet Akbağ, , Müjdat Gezen & Leyla Gezen, Oya Başar, Umut Kırca, Hadise, Rıza Kocaoğlu, Ebru Özkan, Ercan Saatçi, Birol Güven, Cezmi Baskın, Salih Kalyon, Yönetmen Hakan Algül, Cem Gelinoğlu, Ali Sunal ve İbrahim Selim’de vardı.