Joker 2 ne zaman çıkacak, gösterime giriş tarihi ne? Joker: İkili Delilik (Folie à Deux) filmi oyuncuları kim?

Batman'in düşmanı Joker'i 2019 yapımı 'Joker' filminde Joaquin Phoenix canlandırmıştı. Todd Phillips'in yönettiği Amerikan psikolojik gerilim filmi çok sevilmişti. Sinema tarihinin en sevilen anti kahramanlarından biri olan Joker'in (2019) ikinci filmi geliyor. Joker: İkili Delilik (Folie à Deux) olarak seyirci karşısına çıkan filmin vizyon tarihi merak konusu oldu. Peki, Joker 2 ne zaman çıkacak, gösterime giriş tarihi ne? Joker: İkili Delilik (Folie à Deux) filmi oyuncuları kim?

Google Haberlere Abone ol
Joker 2 ne zaman çıkacak, gösterime giriş tarihi ne? Joker: İkili Delilik (Folie à Deux) filmi oyuncuları kim?

Geçmişten günümüze Joker karakterini birçok oyuncu canlandırdı. En son Todd Phillips'in yönettiği 2019 yapımı 'Joker' filminde başrole Joaquin Phoenix hayat verdi. Phoenix'in oyunculuğu büyük beğeni topladı. Yaklaşık 5 yıl aradan sonra Joker' filminin devamı geliyor. Yönetmen koltuğunda yine Todd Phillips oturacak ve bu sefer Joaquin Phoenix'e Lady Gaga da eşlik edecek. Gaga, Joker'in aşkı Harley Quinn'e hayat verecek. Peki, Joker 2 ne zaman çıkacak, gösterime giriş tarihi ne? Joker: İkili Delilik (Folie à Deux) filmi oyuncuları kim?

JOKER 2 NE ZAMAN ÇIKACAK, GÖSTERİME GİRİŞ TARİHİ NE?

Warner Bros, 3 Ağustos 2022'de; Joker: İkili Delilik filminin 4 Ekim 2024 tarihinde vizyona gireceğini duyurdu.

Joker 2 ne zaman çıkacak, gösterime giriş tarihi ne? Joker: İkili Delilik (Folie à Deux) filmi oyuncuları kim?

JOKER: İKİLİ DELİLİK (FOLİE A DEUX) FİLMİ OYUNCULARI KİM?

  • Joaquin Phoenix - Arthur Fleck / Joker
  • Lady Gaga - Harley Quinn
  • Zazie Beetz - Sophie Dumond

Filmin ana kadrosunda; Brendan Gleeson, Catherine Keener, Jacob Lofland ve Harry Lawtey de yer alacak. Fakat bu isimlerin henüz rolleri açıklanmadı.

JOKER: İKİLİ DELİLİK KONUSU NE?

Joker: Folie à Deux filminin senaryosunu, Todd Phillips ve Scott Silveri kaleme aldı. Phillips yönetmen koltuğunda da oturduğu film, DC Comics'teki Joker karakterine dayanıyor ve 2019 yapımı Joker filminin devamı niteliğinde.

"Joker: İkili Delilik" filminde; Arthur Fleck Arkham akıl hastanesine kapatılır, Joker olarak işlediği suçlardan dolayı yargılanmayı bekler. Arthur İkili kimliğiyle mücadele ederken, sadece gerçek aşka rastlamakla kalmaz, aynı zamanda her zaman içinde olan müziği de bulur.

 

JOKER İKİLİ DELİLİK FRAGMANI

JOKER'DE (2019) NELER OLDU?

Joker, başarısız bir komedyen olan Arthur Fleck'in hayatına odaklanıyor. Toplum tarafından dışlanan bir adam olan Arthur, hayatta yapayalnızdır. Sürekli bir bağ kurma arayışında olan Arthur, yaşamını taktığı iki maske ile geçirir. Gündüzleri, geçimini sağlamak için palyaço maskesini yüzüne takan Arthur, geceleri ise asla üzerinden silip atamayacağı bir maske takar. Babasız büyüyen Arthur’u en yakın arkadaşı olan annesi Happy adıyla çağırır. Bu lakap, Arthur’un içindeki acıyı gizlemesine yardımcı olur. Ancak maruz kaldığı zorbalıklar, onun gitgide toluma aykırı bir adam haline gelmesine neden olur. Yavaş yavaş psikolojik olarak tekinsiz sulara yelken açılan Arthur, bir süre sonra kendisini Gotham Şehri’nde suç ve kaosun içinde bulur. Arthur, zamanla kendi kimliğinden uzaklaşıp Joker karakterine bürünür.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin