İstanbul Festivali 3. yılında, uluslararası müzik dünyasının 3 önemli sanatçısını ağırlayacak

Sanatın farklı renklerini ve seslerini uyum içerisinde harmanlayan İstanbul Festivali, 3. yılında da Festival Park Yenikapı’da milyonlara müzik ziyafeti yaşatmaya hazırlanıyor.

Google Haberlere Abone ol
İstanbul Festivali 3. yılında, uluslararası müzik dünyasının 3 önemli sanatçısını ağırlayacak

2-18 Ağustos tarihleri arasında Festival Park Yenikapı’da Focus İstanbul organizasyonuyla gerçekleşecek olan İstanbul Festivali’nde sahne alacak isimler netleşti.

İstanbul Festivali 3. yılında, uluslararası müzik dünyasının 3 önemli sanatçısını ağırlayacak

Geçtiğimiz yıl 800 bini aşkın ziyaretçiyi ağırlayan festivalde, milyonlarca müziksever 17 gün boyunca yerli-yabancı 30’u aşkın sanatçıyla buluşacak. 

 Bu yıl dünyaca ünlü yıldızların da konser takvimine eklendiği İstanbul Festivali’nde dünyaca ünlü DJ Tiesto da 12 yıl aranın ardından Türkiye’deki sevenleriyle bir araya gelecek. 

"The Greatest DJ Of All Times" ödülünü kazanan ve dünyanın en büyük müzik festivallerinde headliner olarak sahne alan Tiësto, 8 Ağustos’ta İstanbul Festivali kapsamında Festival Park Yenikapı’da sahne alacak. 

İstanbul Festivali 3. yılında, uluslararası müzik dünyasının 3 önemli sanatçısını ağırlayacak - Resim : 2

4 Ağustos gecesinin dünyaca ünlü diğer DJ konuğu ise, Hande Yener ile aynı sahneyi paylaşacak olan 'Lost Frequencies' olacak. 

Felix De Laet, sahne adıyla Lost Frequencies, Belçikalı bir DJ ve plak yapımcısı. 2014'te "Are You with Me", 2015'te "Reality" ve 2021'de Calum Scott ile birlikte kaydettiği "Where Are You Now" şarkıları ile dünya çapında üne kavuştu.

Sahnede binlerce müzikseveri coşturacak olan 'Lost Frequencies'in Türk pop müziğinin popüler ismi Hande Yener ile sahnede bir ortak sürprizi de olacak. 

İstanbul Festivali 3. yılında, uluslararası müzik dünyasının 3 önemli sanatçısını ağırlayacak - Resim : 3

İstanbul festivali, müziğin dahi çocuğu Jason Derulo’nun nefes kesen performansına da ev sahipliği yapacak. 

Jason Derulo, 2009 yazının hiti “Whatcha Say”, youtube'da tıklanma rekorları kıran “Swalla” ve Rap müziğin ünlü ismi Snoop Dogg’la seslendirdiği “Wiggle” ve 'Slow Low' başta olmak üzere tüm hit parçalarını 12 Ağustos akşamı nabız yükselten dans koreografileriyle birlikte sergileyecek.

 

 

 

 

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi
Etiketler festival park yenikapı
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin