GORA 4 GORA ne zaman çıkacak, nereden izlenir? GORA 4 GORA fragmanı yayınlandı mı?

Ünlü komedyen Cem Yılmaz, yeni filmi ile geri dönüyor. Hayranlarını sevindiren haberi sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla duyuran Yılmaz, "Üzgünüm, daha fazla bekleyemem" ifadelerini kullandı. Cem Yılmaz G.O.R.A ve A.R.O.G efsanelerinden sonra GORA 4 GORA filmiyle izleyiciler karşısına çıkacak. Peki, GORA 4 GORA ne zaman çıkacak, nereden izlenir? GORA 4 GORA fragmanı yayınlandı mı? İşte detaylar...

Google Haberlere Abone ol
GORA 4 GORA ne zaman çıkacak, nereden izlenir? GORA 4 GORA fragmanı yayınlandı mı?

İzlenme rekorları kıran G.O.R.A ve A.R.O.G filmlerinin usta ismi Cem Yılmaz'dan sevenlerini çok mutlu edecek haber geldi. Ünlü şovmen G.O.R.A' nın vizyona girmesinin üzerinden tam 20 yıl geçmesinin ardından GORA 4 GORA filminin çıkacağını X hesabından duyurdu. Herkesin merakla beklediği filmle ilgili şimdiden detaylı araştırmalar başladı. Peki, GORA 4 GORA ne zaman çıkacak, nereden izlenir? GORA 4 GORA fragmanı yayınlandı mı?

GORA 4 GORA NE ZAMAN ÇIKACAK?

Cem Yılmaz, filmin ne zaman çıkacağına dair bir paylaşımda bulunmasa da "20 yıl sonra gelen lezzet!" notuyla filmin 2024 yılı içerisinde çıkacağının haberini vermiş oldu.

GORA 4 GORA NEREDEN İZLENİR?

Yılmaz paylaşımda, "Üzgünüm, daha fazla bekleyemem @netflixturkiye 20 yıl sonra gelen lezzet!"

ifadelerini kullandı. Yani filmin Netflix platformu üzerinden yayınlanacak.

GORA 4 GORA FRAGMANI YAYINLANDI MI?

GORA 4 GORA filminin fragmanı ne yazık ki henüz yayınlanmadı.

GORA 4 GORA FİLMİNİN KONUSU NE, OYUNCULARI KİM?

GORA 4 GORA filminin konusu ve oyuncu kadrosu ile ilgili henüz resmi bir açıklama yapılmadı.

Fakat Cem Yılmaz'ın yine 'Arif' karakteriyle seyirci karşısına çıkması büyük olasılık. GORA 4 GORA filminin G.O.R.A (2004) ve A.R.O.G (2008) ile bağlantılı olması bekleniyor.

 

G.O.R.A'da tüccarlık yapan iyi niyetli Arif, uzaylılar tarafından kaçırılır. Tutsak olan Arif kaçıp dünyaya dönmek ister, fakat karşısında dünyalılardan nefret eden Komutan Logar vardır.
A.R.O.G' da halı satıcısı Arif, G.O.R.A.' daki düşmanlarınca bir milyon yıl geriye, taş devrine gönderilir.

CEM YILMAZ KİMDİR?

Türk komedyen, senarist, yapımcı ve oyuncudur olan Cem Yılmaz, 1973 yılında İstanbul'da doğdu. Türkiye'nin en tanınmış ve sevilen komedyenlerinden biri olan Yılmaz, Stand-up gösterileri, televizyon programları ve sinema filmleri ile Türk eğlence endüstrisine önemli katkılar sağladı. Cem Yılmaz, mizahi tarzı, esprili sunumu ve yaratıcı projeleriyle geniş bir hayran kitlesine sahiptir.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin