Gladyatör 2 ne zaman çıkacak, oyuncuları kim? Gladyatör 2 konusu ne, yönetmeni kim? Gladyatör 2 fragmanı...

En İyi Film dalında 5 Oscar ödülü alan Gladyatör, ikinci filmi ile geri dönüyor. Milyonların heyecanla beklediği filmden ilk fragman geldi. 24 yılın ardından tekrar beyazperdede göreceğimiz efsane filmin başrolünde kimin olacağı merak konusu oldu. İlk filmde Maximus'a Russell Crowe hayat vermişti. Peki, Gladyatör 2 ne zaman çıkacak, oyuncuları kim? Gladyatör 2 konusu ne, yönetmeni kim? Gladyatör 2 fragmanı...

Google Haberlere Abone ol
Gladyatör 2 ne zaman çıkacak, oyuncuları kim? Gladyatör 2 konusu ne, yönetmeni kim? Gladyatör 2 fragmanı...

Yönetmenliğini Ridley Scott'ın yaptığı 2000 yapımı Gladyatör filminin devamı geliyor. Epik tarihsel drama türündeki filmin ilk fragmanı heyecan yarattı. Gladyatör 2'de; ilk filmde Russell Crowe'un canlandırdığı komutan ve gladyatör Maximus ile aşk yaşayan ve Connie Nielsen'in hayat verdiği Lucilla'nın küçük oğlu Lucius'un hikayesi anlatılacak. Gladyatör 2 vizyon tarihi, oyuncuları ve yönetmeni merak konusu oldu. Peki, Gladyatör 2 ne zaman çıkacak, oyuncuları kim? Gladyatör 2 konusu ne, yönetmeni kim? İşte, Gladyatör 2 fragmanı...

Gladyatör 2 ne zaman çıkacak, oyuncuları kim? Gladyatör 2 konusu ne, yönetmeni kim? Gladyatör 2 fragmanı...

GLADYATÖR 2 NE ZAMAN ÇIKACAK?

Gladyatör 2; 15 Kasım 2024'te Birleşik Krallık'ta, ABD ve Kanada'da ise 22 Kasım'da vizyona girecek.

GLADYATÖR 2 OYUNCULARI KİM?

  • Paul Mescal
  • Denzel Washington
  • Joseph Quinn
  • Fred Hechinger
  • Pedro Pascal
  • Connie Nielsen
  • Djimon Hounsou
  • Derek Jacobi

GLADYATÖR 2 KONUSU NE?

İlk filmde Russell Crowe'un hayat verdiği komutan ve gladyatör Maximus ile aşk yaşayan ve Connie Nielsen'in hayat verdiği Lucilla'nın küçük oğlu Lucius'un hikâyesini anlatacak.

GLADYATÖR 2 YÖNETMENİ KİM?

Ridley Scott'ın yönetmen koltuğunda oturduğu Glasyatör 2 filminin senaryosunu David Scarpa kaleme aldı. Filmin yapımcılığını ise Ridley Scott, Michael Pruss, Douglas Wick ve Lucy Fisher üstlendi.

 

GLADYATÖR 2 FRAGMANI

İLK FİLMDE NE OLMUŞTU?

Gladyatör 1'in konusu şu şekildeydi:

İmparator Marcus Aurelius’un hüküm sürdüğü Roma’da bir general olan Maximus, imparatorluğun hiyerarşik basamaklarında gitgide yükselmiştir. Babasının kendisini kayırmak yerine Maximus adındaki bir generali el üstünde tutması da tahtın asıl varisi olan Commodus’u rahatsız etmektedir. İmparator Marcus Aurelius'u öldürerek tahta oturan Commodus, Maximus ve ailesinin öldürülmesi yönünde emrini çıkarmak için fazla beklemez. Ailesi katledilen İmparatorluğun en önemli generali Maximus, ölümden zor kurtularak köle ticaretinin ortasında kendini bulur. Kim olduğu anlaşılamayan ve yetenekleri hemen fark edilen general Maximus, artık bir gladyatör olarak dövüştürülmek üzere arenalara gönderilir. Maximus’un aklında tek bir istek vardır, arkasına halkın desteğini alarak İmparatorluğu Commodus'dan kurtarmak ve ailesinin intikamını almak.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin