Deadpool vs Wolverine ne zaman çıkacak, hangi platformda? Deadpool ve Wolverine kaç yaş üstü, ne zaman vizyona giriyor?

Marvel Sinematik Evreni'nin 34. filmi Deadpool ve Deadpool 2'nin devamı olması planlanan Deadpool vs Wolverine yakında vizyona giriyor. Marvel Comics karakterleri Deadpool ve Wolverine'i bir arada göreceğimiz film, 26 Temmuz 2024 tarihinde ABD'de gösterime girecek. Ryan Reynolds Deadpool olarak, Hugh Jackman ise Wolverine olarak karşımıza çıkacak. Peki, Deadpool vs Wolverine ne zaman çıkacak, hangi platformda? Deadpool ve Wolverine kaç yaş üstü, ne zaman vizyona giriyor?

Google Haberlere Abone ol
Deadpool vs Wolverine ne zaman çıkacak, hangi platformda? Deadpool ve Wolverine kaç yaş üstü, ne zaman vizyona giriyor?

Milyonların heyecanla beklediği Deadpool & Wolverine için geri sayım başladı. Marvel evreni hayranlarının yakından takip ettiği film, 28 Temmuz'da ABD'de vizyona giriyor. Ülkemizde ise ne zaman gösterime gireceği şimdiden merak konusu oldu. Filmde, Time Variance Authority (TVA) Deadpool'u sakin hayatından çekip çıkaracak ve Wolverine ile birlikte MCU'nun tarihini değiştirecek bir göreve atılacak. Reynolds ve Hugh Jackman'ı sırasıyla Deadpool ve Wolverine rollerinde göreceğiz. Marvel Studios tarafından üretilen ve Disney Studios Motion Pictures dağıtılan film, Shawn Levy tarafından yönetildi. Peki, Deadpool vs WolverineDeadpool & Wolverine ne zaman çıkacak, hangi platformda? Deadpool ve Wolverine kaç yaş üstü, ne zaman vizyona giriyor? İşte merak edilen tüm detaylar...

Deadpool vs Wolverine ne zaman çıkacak, hangi platformda? Deadpool ve Wolverine kaç yaş üstü, ne zaman vizyona giriyor?

DEADPOOL VS WOLVERINE NE ZAMAN ÇIKACAK, HANGİ PLATFORMDA?

Deadpool vs Wolverine filmi, 26 Temmuz 2024'te ABD'de vizyona giriyor. Aynı tarihte Türkiye'de de gösterilmesi bekleniyor. Vizyona girdikten sonra ise filmin Disney Plus'ta gösterilmesi öngörülüyor.

DEADPOOL VE WOLVERINE KAÇ YAŞ ÜSTÜ?

Filmin yaş sınırlaması belli değil fakat 17 yaşından küçüklerin ebeveyn ya da yetişkin vasi refakatiyle izlenmesi gerektiği belirtiliyor.

DEADPOOL VE WOLVERINE OYUNCULARI KİM?

  • Ryan Reynolds - Wade Wilson / Deadpool
  • Hugh Jackman - James "Logan" Howlett / Wolverine
  • Morena Baccarin - Vanessa
  • Brianna Hildebrand - Negasonic Teenage Warhead
  • Jennifer Garner - Elektra Natchios
  • Leslie Uggams - Blind Al
  • Karan Soni - Dopinder
  • Stefan Kapičić - Colossus
  • Shioli Kutsuna - Yukio
  • Rob Delaney - Peter

DEADPOOL VE WOLVERINE KONUSU NE?

Filmde, yaşadığı evrenin varoluşsal bir tehlikeyle yüz yüze gelmesinden dolayı Wade Wilson (Deadpool), Marvel Sinematik Evreni'nin (MCU) tarihini değiştirecek bir görevde isteksiz de olsa daha isteksiz olan Wolverine'e katılacak. Time Variance Authority (TVA) Deadpool'u sakin hayatından çekip çıkaracak ve Wolverine ile birlikte MCU'nun tarihini değiştirecek bir göreve atılacak.

DEADPOOL VE WOLVERINE KAÇ SAAT?

Aksiyon, Bilim Kurgu, Komedi türündeki filmin süresi ise 127 dakika.

 

Deadpool film serisinin üçüncü filmi, Kasım 2016 için planlanmıştı. Ardından Fox'un Deadpool 3 için yeni bir yönetmen aradığı ortaya çıktı. Fakat Disney'in 2019'da Fox'u satın almasıyla, tüm X-Men filmleri yapma planları iptal oldu. Disney CEO'su Bob Iger, Deadpool'un Marvel Sinematik Evreni ile entegre olacağını ve şirketin R dereceli Deadpool filmleri yapacağını açıkladı.

Ekim 2019'da Reese ve Wernick, bir senaryoları olduğunu, fakat üçüncü bir filmin yapımına başlamak için Marvel Studios'tan onay beklediklerini söylediler. Aynı ay, Ryan Reynolds'ın üçüncü filmde Deadpool'u oynamaya devam edeceği öğrenildi. Aralık 2019'da Reynolds, Marvel Studios'ta üçüncü bir Deadpool filminin geliştirildiğini doğruladı. 20 Kasım 2020'de senaryonun Bob's Diner'da çalışan Wendy ve Lizzie Molyneux tarafından yazılacağı açıklandı.
Ocak 2021'de, filmin "yetişkin" R derecesini koruyacağına ve Ryan Reynolds'ın sıkı programı nedeniyle çekimlerin 2022'ye kadar başlamayacağına dair resmi bilgiler ortaya çıktı. Mart 2022'de, daha önce Reynolds ile Free Guy ve The Adam Project'te çalışmış olan Shawn Levy'nin filmin yönetmeni olduğu ortaya çıktı ve Reese ve Wernick senaryoyu yazmak için geri döndü.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin