Bakırköy 19 Mayıs'ı Melis Fis konseriyle kutlayacak

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı, 105.yıl dönümünde Bakırköy'de de coşkuyla kutlanacak. Müzik Festivali kapsamında son dönemin gözde şarkıcısı Melis Fis şarkılarını Bakırköylüler için söyleyecek. Festivalde ayrıca İstanbul 12 Orkestrası ve Emek Demir sahne alacak.

Google Haberlere Abone ol
Bakırköy 19 Mayıs'ı Melis Fis konseriyle kutlayacak

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Kutlama programı:

 “ Gençlik ve Spor” Paneli

 Bakırköy Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü ünlü sporcularla sporun gençlerin hayatındaki yeri ve önemini konuşacak.  Dr.Engin Çinibulak, spor yorumcusu Ahmet Akcan, milli karateci Zeyna Gaballa, Galatasaray A Kadın Basketbol Takım Kaptanı Meltem Yıldızhan, Bakırköy Amatör Spor Kulüpleri Başkanı İbrahim Mamati deneyimlerini gençlerle paylaşacak.

Bakırköy 19 Mayıs'ı Melis Fis konseriyle kutlayacak

Tarih:16 Mayıs Perşembe

Saat: 14.00

Yer: Yunus Emre Kültür Merkezi

Özgürlük Ateşi Tiyatro Oyunu

Bakırköy Belediyesi Tiyatrosu oyuncularının oynadığı ülkemizin kuruluşunu ve kurtuluşunu anlatan “Özgürlük Ateşi” adlı tiyatro oyununu tüm vatandaşlarımız ücretsiz izleyebilecek.

 Tarih: 18 Mayıs Cumartesi

Saat: 19.00

Yer: Yunus Emre Kültür Merkezi

Yarışmalar

Spor müsabakaları ve eğlenceli yarışlar düzenlenecek. Gençler geleneksel oyunları; mendil kapmaca, çuval yarışı, halat çekme, yumurta yarışı ve penaltı atışlarıyla eğlenecek.

Tarih: 18 Mayıs 2024 Cumartesi

Saat: 14.00

Yer: Atatürk Spor ve Yaşam Köyü

Gençlik Yürüyüşü

Bakırköylüler Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü Ebu Ziya Caddesi sahil girişinden başlayıp Cumhuriyet Meydanı’na kadar süren “Gençlik Yürüyüşü" ile anacak.

Bakırköy 19 Mayıs'ı Melis Fis konseriyle kutlayacak - Resim : 2

Tarih: 19 Mayıs 2024 Pazar

Saat: 18:00

Bakırköy müziğe doyacak!

Müzik Festivali kapsamında son dönemin gözde şarkıcısı Melis Fis şarkılarını Bakırköylüler için söyleyecek. Festivalde ayrıca İstanbul 12 Orkestrası ve Emek Demir sahne alacak. Emek Demir 18:00, İstanbul 12 Orkestrası 19:30’da sahne alacak.

MELİS FİS

Tarih: 19 Mayıs 2024 Pazar

Yer: Cumhuriyet Meydanı

Saat: 21:30

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin