Babylon Soundgarden için geri sayım başladı

Pozitif deneyimi ile 20-21 Temmuz'da Bonus Parkorman’da müzikseverlerle buluşmaya hazırlanan Feel Real Presents Babylon Soundgarden için geri sayım başladı. 

Google Haberlere Abone ol
Kaynak: Medyatava Haber Merkezi

Eğlencesi gerçek festival “Feel Real Presents Babylon Soundgarden” iki gün boyunca Bonus Parkorman’ın dört tarafını hem müzik hem de birbirinden farklı deneyimlerle doldurmaya hazırlanıyor.

Babylon Soundgarden için geri sayım başladı

Müzik sahnesinin öne çıkan isimlerini ve özel performansları bir araya getirerek müzikseverlerle buluşturmaya hazırlanan festivalin en yeni sürprizi İngiltere caz sahnesinin sound’unu downtempo deep house ile birleştiren prodüktör Ted Jasper, sahne ismiyle berlioz’u da programına dahil etti. “

1999 yılından bu yana yerli ve yabancı binlerce sanatçıyı müzikseverlerle buluşturan Babylon, “Feel Real Presents Babylon Soundgarden” bu yıl Bonus Parkorman’a taşıyor.

Gerçekleştirildiği her sene müzikseverler tarafından ilgiyle takip edilen festival Feel Real Presents Babylon Soundgarden, için geri sayım başladı.

Babylon Soundgarden için geri sayım başladı - Resim : 2

Şehrin içinde müzikle çevrili bir ormanda eğlencesi gerçek bir festival deneyimi sunan Feel Real Presents Babylon Soundgarden katılımcılarını 20-21 Temmuz tarihlerinde müziğe, eğlenceye ve yaratıcılığa davet ediyor.

Katılımcıların iki gün boyunca birbirinden yaratıcı sohbetler, aktiviteler ve yeni deneyimlerle müziğe, eğlenceye ve yaratıcılığa hep birlikte açılacakları Feel Real Presents Babylon Soundgarden’ın biletlerine Biletix, Mobilet,  Passo ve BUGECE üzerinden ulaşabilirsiniz.

Etiketler babylon festival müzik