Artİstanbul Feshane, Dünya Mimarlık Festivali’nin finalistleri arasında

Ev sahipliği yaptığı etkinlikler ve ağırladığı milyonlarca ziyaretçisiyle Haliç kıyılarından dünyaya açılan bir sanat köprüsü olan Artİstanbul Feshane, Dünya Mimarlık Festivali’nde “yeniden işlevlendirme” kategorisinde finale kalan 16 projeden biri seçildi

Google Haberlere Abone ol
Artİstanbul Feshane, Dünya Mimarlık Festivali’nin finalistleri arasında

İstanbul’un kamusal alandaki en büyük kültür-sanat odağı Artİstanbul Feshane, dünyanın en saygın mimarlık buluşmalarından Dünya Mimarlık Festivali’nin (World Architecture Festival) finalistlerinden biri olarak şehrin gurur kaynağı olmayı sürdürüyor.

Artİstanbul Feshane, Dünya Mimarlık Festivali’nin finalistleri arasında

Ev sahipliği yaptığı etkinlikler ve ağırladığı milyonlarca ziyaretçisiyle Haliç kıyılarından dünyaya açılan bir sanat köprüsü olan Artİstanbul Feshane, Dünya Mimarlık Festivali’nde “yeniden işlevlendirme” kategorisinde finale kalan 16 projeden biri seçildi.

Farklı kategorilerden onlarca saygın projenin jüri karşısına çıktığı Dünya Mimarlık Festivali, 6 - 8 Kasım 2024 tarihleri arasında Singapur'da gerçekleştirilecek.

Mimarlardan tasarımcılara alanın önde gelen isimlerini aynı çatı altında buluşturan Festival süresince gerçekleştirilen etkinlikler, katılımcılar için yine önemli deneyimler sunacak.

Artİstanbul Feshane, Dünya Mimarlık Festivali’nin finalistleri arasında - Resim : 2

,

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin