ZNN Network 12. Kez Bologna Kitap Fuarı’nda sektörün nabzını tuttu

ZNN Network on ikinci kez Bologna Kitap Fuarı’na katıldı.

Google Haberlere Abone ol
ZNN Network 12. Kez Bologna Kitap Fuarı’nda sektörün nabzını tuttu

2007 yılında Türkiye’nin ilk ve tek çocuk gelişimine yönelik içerik ajansı olarak Nurgül Şerefe tarafından kurulan ve sahip olduğu uzmanlık deneyimiyle çocuk, gençlik, ebeveyn ve eğitmelere yönelik içerik üreten ZNN Network on ikinci kez Bologna Kitap Fuarı’nda yer aldı.



Her yıl İtalya’nın Bologna şehrinde düzenlenen ve dünyanın önemli çocuk kitabı fuarlarından biri olarak kabul edilen "Bologna Kitap Fuarı", bu yıl 01 – 04 Nisan tarihlerinde "çocuk içerikleri oluşturmak" sloganıyla 56'ıncı kez düzenlendi.



ZNN Network de her sene olduğu gibi bu sene de Bologna Kitap Fuarı’na katılım göstererek fuarın nabzını tuttu ve dünya trendlerini takip etti.



12 yıllık deneyim ile telif hakları ve yayıncılık faaliyetlerinin yanı sıra Bologna Kitap Fuarı’nda ön plana çıkan tüm multimedya ve lisanslama faaliyetlerindeki yenilikleri de yakından takip eden ZNN Network fuardan edindiği tecrübeleri ve bilgileri yayıncılarıyla paylaşacak.



Fuarda çocuk içerikleri uzmanlarından dünyanın en seçkin yayıncılarıyla bir araya gelen ZNN Network'ün kurucusu Nurgül Şerefe, binlerce ürün arasından derlenen içerikleri inceleyerek, günümüz trendleri ile çocuk yayıncılığı alanında yeni ve yetkin bir uzmanlığı olan yayınevleri ile paylaştı.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin