Zerrin Özer hastanelik oldu! 'Kendime inanamıyorum'

Ünlü şarkıcı Zerrin Özer, panik atak krizi geçirerek fenalaştı.

Google Haberlere Abone ol
Zerrin Özer hastanelik oldu! 'Kendime inanamıyorum'

Zerrin Özer, 16 Haziran Pazar günü Murat Akıncı ile nikâh masasına oturmuştu. Akıncı, hakkında ortaya atılan dolandırıcılık iddialı evliliği bitirdi. Zerrin Özer, nikâhtan 36 saat sonra boşanmaya karar verdi.



Zor günler yaşayan Özer, dün akşam fenalaşıp hastaneye kaldırıldı. Yapılan ilk kontrollerin ardından ünlü şarkıcının panik atak geçirdiği anlaşıldı. Büyük hayal kırıklığı yaşayan Özer, hastane çıkışı fotoğraflara böyle yansıdı.



'Kendime inanamıyorum'



Ünlü sanatçının menajeri Kemal Aslan ve Murat Akıncı'nın annesi Sevilay Ünal, Kanal D'de yayınlanan 2. sayfa programına telefonla bağlanıp yaşananları canlı yayında anlattılar...



Kemal Aslan: 'Evliliğin iptali' davası açıyoruz



"Zerrin'in tansiyonu çok yükselmiş, sol kolunda uyuşma başlamış. Yanındaki yardımcılar panik olunca hastaneye götürmüşler. Ciddi bir kriz geçirdi.



Yaşanan olaylar sonucunda Zerrin Hanım dün öğle saatlerinde boşanma kararı aldı. Anlatılanlarla karşımdaki Murat bambaşka bir insan. Murat Akıncı o kadar beyefendi bir şekilde karşıladı ki, 'Zerrin sen üzülme. Sen nasıl mutlu olacaksan ben onu yaparım' dedi.



Avukatıma gelip, boşanma davası için vekâleti imzaladı. Benim bu noktada adama söyleyebileceğim hiçbir şey yok.



Kendi şirketini 420 bin TL dolandıran bir kadın çıkmış, 'Murat Akıcı sahte bir insan' diyor. Ee sen nesin? Adam beraat etmiş. O kararı yayınladınız mı? Hayır.. O zaman konuşmayacağız. Murat Akıncı için açılan bir dava yok. Ama Murat Bey, hemen yasal hakkını kullanmaya başladı. Adam evinde oturuyor, kaçmıyor. Ben ne söyleyebilirim?



Murat Akıncı 3 yıllık süre içerisinde Zerrin'e 1 kuruş harcatmadı biliyor musunuz? Evine de o baktı, Zerrin'e de o baktı. Adam evden ayrıldı. Zerrin, hastanedeyken beni sürekli aradı. Zerrin Özer, severek ayrılıyor. Bence sular durulduktan sonra Zerrin ile yeniden bir araya gelmeleri çok mümkün. 36 saat evli kaldıkları için 'Evliliğin iptali' davası açıyoruz. Zerrin o kadınları dinledikten sonra 'Kendime inanamıyorum' dedi."



Sevilay Ünal: O kadın oğluma takıntılı



Murat Akıncı'nın annesi Sevilay Ünal şunları söyledi:



"Hakkımızda suç duyurusunda bulunan Seda Hanım’ın sözleri yalan oğluma takıntılı bir insan. Çalıştığı şirketi 400 bin TL dolandırmıştır. Kendisinin mahkemesi sürüyor. Nasıl böyle bir iftira atar anlamıyorum. Neden oğlumun evlenmesini beklediler, hakkımızda bütün bilgiler vardı, telefon adres...



Oğlumu linç etmeye çalışıyorlar. Gidip yasal haklara başvursunlar, biz başvurduk… Ellerinde delil varsa gidip versinler… Yayında açıklayamayacağım belgeler var bunların hepsini polise verdim. 'Mahmut Atalay' diye birini biz tanımıyoruz, soruşturabilirsiniz. Ne mahkemesi var ne de aranması… Zerrin Özer’in bugüne kadar bir kuruşunu almadık. Ne ben aldım ne de oğlum... Biz kimsenin parasını almadık."



Komşusu isyan etti!



Sevilay Ünal'ın açıklamalarının ardından 2. Sayfa programına bağlanan Suzan Hanım, çok konuşulacak açıklamalarda bulundu.



Sevilay Ünal ve oğlu Murat Akıncı'yı yakından tanıdığını söyleyen Suzan Hanım şunları söyledi; Sevilay ve oğlu Murat ile yedi yıl aynı apartmanda oturduk. Anne-oğul beni de dolandırdı. Murat ile oğlum arkadaştı, 2009 yılında borçları olduğunu söyleyip benden 10 bin TL para aldılar ve kaçtılar.



Murat Akıncı, bizim telefonlarımızı kullanıp çok kişi dolandırmış. Kendini kızlara Mahmut Atalay ismiyle tanıtıyor. Çok fazla mağdur var, her gün biri mağdur beni arıyor ve adresini soruyor... İnanmayın bu insanlara. (Hürriyet)



Eşiyle ilgili iddialar üzerine Zerrin Özer’den flaş açıklama!



Zerrin Özer hastanelik oldu! 'Kendime inanamıyorum'


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin