ZERK filminden yeni teaser!

21 Aralık’ta vizyona girecek olan “ZERK” filmiyle ilgili önemli tüyolar verecek olan yeni bir teaser sinemaseverlerle paylaşıldı.

Google Haberlere Abone ol
ZERK filminden yeni teaser!

Yaşanmış bir hikâyeden beyazperdeye uyarlanan “ZERK” filminin yeni yayınlanan teaser’ı, filmle ilgili önemli ipuçları edinme olanağı sağlıyor... Sezonun psikolojik gerilim alanındaki iddialı yapımlarından olan film, “Korku yalan söylemeyi öğretir” mottosuyla 21 Aralık’ta sinema salonlarında olacak.



Yapımcılığını Trio Pictures A.Ş.’nin üstlendiği, senarist ve yönetmenliğini Battal Karslıoğlu’nun yaptığı filmin oyuncu kadrosunda ise Ahu Sungur, Ergün Demir, Açelya Elmas, Bülent Seyran, Arzu Suriçi, Taner Bahadır, Semra Dinçer, Pervin Ünalp, Ali Ertem gibi isimlerin yer alıyor…



 





Ayrıca, Kurtlar Vadisi’nin Zülfikar Ağa’sı Halil İbrahim Kalaycı ve birçok önemli projede yer alan Kahraman Sivri de konuk “ZERK”in konuk oyuncuları arasında.



1986 yılında Kocaeli’nin Derince ilçesinde yaşanmış gerçek bir olayın anlatıldığı “ZERK”in konusu şöyle:



Kızı gölde boğularak ölen Fatma hemşire,  bir süre sonra ölmediğini ve uyuduğunu düşünerek kızını mezarından çıkarıp evine getirir. Akli dengesini günden güne yitiren kadın, sonunda kendini asarak intihar eder.



Uyku bozukluğu tedavisi gören ve hafızasını büyük ölçüde yitirmiş olan bir adam, yıllar önce yaşanmış bu olayı kâbuslarında görmeye başlar.



Peki hiçbir ilgisi olmadığı halde bu yaşananları neden görmektedir?



Hayatını alt üst eden bu kâbustan kurtulmanın yolları arayan adam, çareyi yıllar önce yaşanmış bu olayı araştırmakta bulur…


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin