Zeki Demirkubuz'un Bulantı'sından ilk fragman

Zeki Demirkubuz'un yazıp yönettiği ve oynadığı "Bulantı" filminden ilk fragman geldi.

Google Haberlere Abone ol
Zeki Demirkubuz'un Bulantı'sından ilk fragman

1994 yılında ilk olarak “C Blok” filmiyle beyazperdede adını duyuran Zeki Demirkubuz, sonrasında çektiği filmlerle Türk sinemasına seviye atlatan yönetmenlerden biri olmuştu. Son filmi “Bulantı”yla yine kendine has sinema diliyle bizlere Ahmet’in hayatını anlatan Demirkubuz, tıpkı “Bekleme Odası”nda olduğu gibi bu filmin başrolünde de kendisi oynuyor.



Zeki Demirkubuz'un Bulantı'sından ilk fragmanBir dönem dizi sektörüne de el atan yönetmen; “Masumiyet”, “Yazgı” ve “Kader” gibi filmlerle Türk sinemasına damgasını vurmuş, çoğu kesim tarafından Türk sinema tarihinin en önemli yönetmenleri arasında gösterilmeye başlamıştı.



Geçtiğimiz günlerde filmin isminden ötürü basına açıklama yapma gereği duyan Demirkubuz, filmin konusu ya da temasının Jean-Paul Sartre’ın ünlü romanı Bulantı’yla hiçbir ilgisi olmadığını da dile getirmişti.



Filmin konusuna gelecek olursak sevgilisiyle birlikte olduğu gece, karısı ve küçük kızını trafik kazasında kaybeden Ahmet; kimseyi umursamadan, hiçbir şeyin önünde eğilmeden yaşamına devam  etmeye çalışır.  Ahmet'in umursamaz ve kibirli tavırlarını izleyeceğimiz filmde bir süre sonra Ahmet’in hayatında aksilikler ve farklı olaylar meydana gelmeye başlar.



Başrollerini  Zeki Demirkubuz, Öykü Karayel, Şebnem Hassanisoughi ve Ercan Kesal gibi oyuncuların üstlendiği film, 2 Ekim’de vizyonda olacak.



Haberin devamı için TIKLAYINIZ



Fragman için TIKLAYINIZ

 


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin