'ZAGA'DA ZOR ANLAR!

Önceki gece canlı yayınlanan ‘Zaga’ programına telefonla katılan Zuhal adlı izleyici, stüdyodaki konuklara ve izleyicilere zor anlar yaşattı.

Google Haberlere Abone ol
'ZAGA'DA ZOR ANLAR!

Dilek DALLIAĞ / HÜRRİYET 

Konuşmalarından bunalım geçirdiği ve kötü bir şeyler yapabileceği anlaşılan genç kıza moral vermek isteyen konuklar, şarkılarını onun için okudular. Haluk Levent’in söylediği doğaçlama şarkı ise geceye damgasını vurdu.


Geçen cumartesi gecesi Kanal D’de Okan Bayülgen’in hazırlayıp sunduğu ve canlı yayınlanan ‘Zaga’ programında hayli gergin anlar yaşandı. Programa telefonla bağlanan ‘Zuhal’ adlı genç kızın ağır bunalımda olduğunu ele veren konuşmaları, sunucu Bayülgen kadar konuklarına da zor anlar yaşattı. Genç kızın konuşmaları Mor ve Ötesi müzik grubu, Levent Yüksel ve Haluk Levent’i de huzursuz etti. Genç kızın bir barda garsonluk yaptığını, yılbaşı gecesi sabaha kadar çalıştığını, patronunun kendilerini bir çorbacıya götürdüğünü, eve yeni döndüğünü söyledikten sonra ‘Son saatlerimi yaşıyorum’ demesi üzerine stüdyoda soğuk bir hava esti.

HATTA KAL, AYRILMA

Birbirlerine bakakalan konuklar, daha sonra genç kızdan hatta kalmasını isteyerek şarkılarıyla moral vermeye çalıştılar. Özellikle Haluk Levent’in doğaçlama şarkısı, kötü bir şey yapmasından korkulan genç kıza destek oldu. Konuklar, ‘Zuhal’ adlı genç kızdan moralini düzeltmesini, yaşamın tüm güçlüklerine rağmen son derece güzel ve yaşanmaya değer olduğunu söylediler. Genç kız, hatta kaldığı süre içinde sanki 5-6 kişiyle en derin derdini paylaşıyor gibiydi.

KONUKLAR TESELLİ ETTİ

Okan Bayülgen’in konukları Haluk Levent, Demet Tuncer, Levent Yüksel, Mor ve Ötesi grubu, Ceza ile Fuat ve Altın Kızlar hep birlikte şarkılarını İzmirli seyirci Zuhal Nuriler için söylediler.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin