Dizi setinden nikah masasına

Tanınmış yönetmen ile oyuncu nikah masasına oturdu.

Google Haberlere Abone ol
Dizi setinden nikah masasına

atv nin yeni sezonda yayına girecek olan 'Eve Dönüş' adlı dizisinin yönetmeni, Kartal Çidamlı, çekimlerini yapacağı olan dizinin oyuncusu olan sevgilisi Gamze Arsıman'la evlendi. 



atv'de yayınlanan 'Kertenkele' dizisinden tanıdığımız ünlü yönetmen Kartal Çidamlı, Gamze Arsıman ile hayatını birleştirdi. Riva's Clubte düzenlenen nikâh töreniyle dünya evine giren çiftin nikâhı, Beykoz Belediye Başkanı tarafından kıyıldı.



Dizi setinden nikah masasına



ÜNLÜ YÖNETMENİN DÜĞÜNÜNE ÜNLÜ AKINI... 



Defne Samyeli ve Erdoğan Sevinç'in nikah şahitliğinde Festival içerikli kır temalı bir düğünle evlenen çiftin düğününde birçok ünlü isim yer aldı. Ünlü çiftin nikâh törenine sanat ve sosyete camiasından birçok ünlü isim katıldı.  'Eve Dönüş' dizisi ve 'Kertenkele' dizisi oyuncularının tam kadro olarak yer aldıkları düğünde Sera Tokdemir, Dilşad Çelebi, Tardu Flordun, Dilşad Şimşek, Umut Oğuz, Fatih Doğan, Gülden Dudarık, Merve Oflaz, Yıldırım Memişoğlu, Selahattin Taşdöğen, Ahu Sungur, Cem Kılıç, Gül Onat, Deniz Ayyıldız ve İdil Aladağ gibi birçok ünlü isim yer aldı.



Sera Tokdemir'in Sezen Aksu'nun parçalarını seslendirerek tüm dikkatleri üzerine topladığı düğünde Umut Oğuz'un stand-up gösterisi ise seyredenlerden büyük alkış aldı.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin